Cem Yılmaz o görüntülerden sonra soluğu mahkemede aldı!

Cem Yılmaz o görüntülerden sonra soluğu mahkemede aldı!
Cem Yılmaz ve Serenay Sarıkaya'nın havuz başındaki görüntüleri çok konuşuldu. Cem Yılmaz, şahsi mülkünde kendisini gözetleyen magazincileri dava etti.

Cem Yılmaz, yaz günlerini sevgilisi Serenay Sarıkaya ile villasında geçiriyor. Geçtiğimiz günlerde Cem Yılmaz ve Serenay Sarıkaya, havuz başında görüntülendi. Cem Yılmaz, evinin gözetlenmesine çok sinirlendi. Ünlü komedyen o görüntüler için yargı yoluna gitti.

Cem Yılmaz ve Seneray Sarıkaya, birlikteliklerine başladıkları ilk andan itibaren Türkiye'nin en gözde çifti olmayı başardılar. Her hareketleri haber olan çift geçtiğimiz gün de yine gündeme geldi. Ünlü komedyen ve güzel oyuncu birlikte görüntülendiler.

Evinde Serenay Sarıkaya ile kameralara yansıyan Cem Yılmaz sinirlendi

MagazinBurada.net isimli internet sitesi Cem Yılmaz ve Serenay Sarıkaya'yı, Cem Yılmaz'ın villasında görüntüledi. Birlikte samimi bir şekilde kameralara yansıyan çift, bir kez daha Türkiye gündemine oturdu. Magazin haberlerinde Serenay Sarıkaya'nın ayva göbeğine dikkat çekilerek Serenay Sarıkaya'nın hamile olabileceği ima edildi. Bu görüntülerden birkaç gün sonra, görüntülerden rahatsız olan Cem Yılmaz, hemen harekete geçti. Evinin gözetlenmesi nedeniyle oldukça öfkeli olan Cem Yılmaz, sosyal medyada görüntüleri çekenlere ve internette yayanlara verdi veriştirdi. Cem Yılmaz attığı tweetle ilgili internet sitesini mahkemeye vereceğini ifade etti. İşte o tweet;

"Bu hesabın sahibi, ev gözetlemekten sizi mahkemeye veriyorum. Özel bir çabayla evlerden görüntü almaya çalışan bu gayretinizin bundan sonra elbet bir ödülü olmalı. Teşekkürler."

MagazinBurada.net isimli internet sitesi ise, Cem Yılmaz'ın aynı villada Defne Samyeli ile görüntülenmesini ancak o dönem ünlü komedyenin bu duruma sessiz kaldığına dikkat çekti. 

Bu polemikten sonra Cem Yılmaz, gerekli adımları atarak ilgili internet sitesinin mahkemeye verdi. Kendisine ait villada izinsiz bir şekilde görüntülenmesi nedeniyle, internet sitesindeki haberlere erişim yasağı getirilmesini talep etti. Basında çıkan haberlerde Cem Yılmaz'ın bu talebinin reddedildiği belirtildi. Cem Yılmaz ise mahkemeden çıkan kararları gösteren bir belgeyi Twitter hesabından herkese gösterdi. 

"Israrla, ev gözetleme konusunu olağanlaştırma çabanızı anlıyorum. Mahkeme kararını 'magazin' sayfaları, sosyal medya hesapları 'talebi reddedildi' diye vermiş. Bu çocukça şeyi niye yapıyorsunuz? Açık bir türkçe ile yazıyor aşağıda. İnsanların evini gözetleyemezsiniz. Bu."

Önümüzdeki günlerde MagazinBurada.net'in ilgili haberlerine erişim engeli getirilmesi bekleniyor. 

07-06-2020
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar