Cem Yılmaz'ın yeni filmi 'Do Not Disturb' ilk tanıtımı yayınlandı

Cem Yılmaz'ın yeni filmi 'Do Not Disturb' ilk tanıtımı yayınlandı
Cem Yılmaz tarafından yazılan ve yönetilen Do Not Disturb adlı film internet yayın kanalı Netflix’te 29 Eylül’de yayınlanacak..

Ünlü komedyen Cem Yılmaz sektörde en fazla proje geliştiren isimlerin başında geliyor. Bugüne kadar pek çok sinema filmine imza atan ve aynı zamanda dizilerde de rol alan ünlü isim aynı zamanda çalıştığı projelerdeki karakterleri yeni bir proje olarak çalışmayı da oldukça seviyor. Daha önce Erşan Kuneri dizisinde gördüğümüz bu örnek ünlü isim tarafından Ayzek karakteri için de uygulandı. Netflix için geliştirilen Erşan Kuneri dizisi daha önce Cem Yılmaz’ın kaleme aldığı ve başrolünde yer aldığı G.O.R.A ve Arif V 216 adlı filmlerde bir karakter olarak yer almıştı. Daha sonra dizi için çalışılan projenin benzeri yine ünlü isim cem Yılmaz tarafından hazırlanıyor. Karakomik Filmlerde yer alan Ayzek karakterini sinema filmi olarak hazırlayan Cem Yılmaz bu film için Do Not Disturb adını tercih etti. Karakomik Filmler 2’de yer alan Ayzek karakterinin de yer aldığı Do Not Disturb adlı film internet yayın kanalı Netflix için hazırlanıyor.

İlk tanıtım yayınlandı

İnternet yayın platformu Netflix için hazırlanan ve ünlü isim Cem Yılmaz tarafından hazırlanan Do Not Disturb adlı filmin ilk tanıtımı yayınlandı. Daha çok Netflix için proje geliştiren Cem Yılmaz aynı zamanda bu sıralarda Erşan Kuneri dizisinin 2. Sezon çekimlerini de sürdürüyor. Ilk sezonu oldukça sevilen dizinin yeni sezonunun 2024 yılı içinde yayınlanacağı konuşurken ünlü ismin hazırladığı Do Not Disturb adlı filmin ise 29 Eylül’de Netflix’te seyirciyle buluşacağı öğrenildi. Cem Yılmaz’ın senaryosunu kalem aldığı ve aynı zamanda yönetmen koltuğunda da oturduğu Do Not Disturb filmi seyirci tarafından merakla bekleniyor. Oyuncu kadrosunda Cem Yılmaz, Ahsen Eroğlu, Celal Kadri Kınoğlu, Özge Özberk, Bülent Şakrak, Nilperi Şahinkaya, Mustafa Kırantepe, Zafer Algöz, Diren Polatoğulları, Seda Akman, Can Yılmaz ve Selen Şenay yer alıyor.

Do Not Disturb konusu ne?

Cem Yılmaz tarafından yazılan ve yönetilen Do Not Disturb filmi internet yayın kanalı Netflix’te 29 Eylül’de yayınlanacak. Filmde pandemi sebebiyle işsiz kalıp karaya dönen Ayzek sessiz sakin bir otelde gece vardiyasında başladığı işinin ilk gecesinde konukların peşine takılarak umulmadık maceralara atılır. Hayatını bir düsene koyabilmek için attığı bu ilk adımda kendisini hiç beklemediği olayların merkezinde bulur.

13-09-2023
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar