Yunan Oyuncu Sadık Ahmet Filminin Kadrosuna Katıldı

Yunan Oyuncu Sadık Ahmet Filminin Kadrosuna Katıldı
Merakla beklenen ve Batı Trakya Türklerinin kahramanı olan Doktor Sadık Ahmet Filminin kadrosuna Yunanlı bir isim katıldı.

Bu yaz sezonunda sete çıkarak çekimlere başlayan ve yakında sinema severlerle beyaz perdede buluşacak olan yapımlardan biri de Sadık Ahmet Filmi. Bir siyasi ve biyografi türünde ele alınan film özellikle 1980’lerde Batı Trakya Türkleri için tam bir efsaneye dönüşen ve onların haklı mücadelesini dünyaya duyurmak için hayatı pahasına mücadele eden Doktor Sadık Ahmet’in hayatını anlatıyor. MCG Film Medya tarafından hazırlanan ve yönetmen koltuğunda Hakan Yonat’ın oturduğu Sadık Ahmet Filminin kadrosunda birbirinden ünlü pek çok isim yer alıyor. Sinema severlerin heyecanla beklediği ve aynı anda tüm dünyada vizyona girecek olan sadık Ahmet Filminin kadrosuna son olarak ünlü Yunan oyuncu George Kapsidas katıldı. Daha önce ülkemizde Tv 8 ekranlarında yayınlanan Survivor yarışma programına da katılan ünlü oyuncunun filmde kritik bir karaktere hayat veriyor. Halen çekimleri Türkiye ve Yunanistan’da çekilen film heyecanla beklenen yapımlar arasında yer alıyor.

Yunan Oyuncu Kadroda

MCG Film Medya tarafından hazırlanan ve yönetmen koltuğunda Hakan Yonat’ın yer aldığı senaryosunu Mert Dikmen’in kaleme aldığı Sadık Ahmet Filminin kadrosuna ünlü bir Yunan oyuncu da katıldı. Birçok ünlü ismin yer aldığı filmin kadrosuna son olarak Yunanlı oyuncu George Kapsidas dahil oldu. 2021 yılında Türkiye’de Tv 8 ekranlarında yayınlanan Survivor yarışma programına da katılan oyuncunun filmdeki karakteri kritik bir noktada bulunuyor. Yakında çekimlerini tamamlayacak olan sadık Ahmet Filmi başta İstanbul, Edirne, Gümülcine Atina olmak üzere Yunanistan ve Türkiye’nin farklı pek çok yerinde çekiliyor. Başrolünde Doktor Sadık Ahmet karakteri olarak ünlü ve başarılı oyuncu Turgay Aydın’ın yer aldığı filmin kadrosunda pek çok star isim yer alıyor.

Sadık Ahmet Oyuncu Kadrosu

MVG Film Medya tarafından hazırlanan ve yönetmenliğini Hakan Yonat ve senaryosunu Mert Dikmen’in kaleme aldığı Sadık Ahmet Filminin oyuncu kadrosunda ünlü ve yıldız isimler yer alıyor. Filmin oyuncu kadrosunda yer alan oyuncular arasında

-          Turgay Aydın

-          Uğur Yücel

-          Erdal Beşikçioğlu

-          Erkan Can

-          Ozan Akbaba

-          Nur Fettahoğlu

-          Renan Bilek

-          İlker Aksum

-          Taner Rumeli

-          Suzan Kardeş

-          Burak satıbol

-          Cemal Toktaş

-          Bade Tokel

-          George Kapsidas ve

-          Aslıhan Yüsra Yılmaz yer alıyor. Film 5 Ocak 2024 tarihinde vizyona girecek.

13-09-2023
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar