Cemre Melis Çınar ‘Kızıl Goncalar’da

Cemre Melis Çınar ‘Kızıl Goncalar’da
Dizide çocuklu ve dul bir kadın olan Nahide karakterine hayat verecek olan Cemre Melis Çınar Marmara Üniversitesi Sinema ve Televizyon Bölümü mezunudur.

Yapımını Gold Film’in üstlendiği Kızıl Goncalar dizisinin oyuncu kadrosu genişlemeye devam ediyor. En son Kırmızı odasındaki rolü ile göz dolduran Cemre Melis Çınar çocuklu ve dul Nahide karakteri ile diziye dahil oldu.

Cemre Melis Çınar ‘Kızıl Goncalar’da

Başrollerini Özcan Deniz ile Özgü Namal’ın paylaştığı Kızıl Goncalar dizisi ekranlara çıkmak için gün sayıyor. 18 Aralık Pazartesi günü saat 20.00’de seyirci ile Fox TV ekranlarında birlikte olacak diziye yeni bir isim daha katılıyor. Kırmızı Oda dizisindeki Süreyya karakteri ile hafızalara kazanan Cemre Melis Çınar Kızıl Goncalar dizi için el sıkıştı. Dizide çocuklu ve dul bir kadın olan Nahide karakterine hayat verecek olan Cemre Melis Çınar Marmara Üniversitesi Sinema ve Televizyon Bölümü mezunu olup daha sonra ileri oyunculuk dersleri de almıştır. Dizide Nahide Özgü Namal’ın hayat vereceği Meryem karakteri ve dğerleri ile ilişkilerini güçlü tutmaya çalışan bir kadındır.

Dizinin senaryosunu Necati Şahin kaleme alıyor

Eşinin hayatını kaybetmesi ile gözlerden uzak münzevi bir hayatı tercih eden Türkiye’nin en başarılı kadın oyuncularından Özgü Namal’ı setlere döndürmeyi başaran Fox TV’nin yeni sezon dizilerinden Kızıl Goncalar adeta dört gözle bekleniyor. Senaryosunu Necati Şahin’in kaleme aldığı Kızıl Goncalar dizisinin yönetmen koltuğunda Ömür Atay oturuyor. Gold Film imzalı dizi ilginç hikayesi ve güçlü oyuncu kadrosu ile dikkat çekiyor. 

Kızıl Goncalar’ın konusu ne?

Seküler bir Atatürkçü olan Levent (Özcan Deniz) ve tarikatçı, mutaassıp Meryem’in(Özgü Namal) kaderlerinin kesişmesini konu alıyor. İnanç ve fikir ayrılıklarına rağmen evlatları sözkonusu olduğunda ayrılıkların hiçbir öneminin kalmadığının, anne babalığın sihirli birleştirici gücünün önemi ele alınıyor. Kızıl Goncalar dizisinde Özgü Namal ve Özcan Deniz’e  Tuana Gizem Uzunlar, Esma Yılmaz, Sitare Akbaş, Tuğrul Tülek, Şerif Erol, Mert Turak, Erkan Avcı, Zehran Kelleci, Mina Demirtaş, Yakup Turgut, Duygu Sarışın, Selen öztürk, Hazal Türesan, Mert Yazıcıoğlu gibi isimler eşlik ediyor. Rolü için tesettüre giren ve 10 yıldır setlerden uzak bir hayat süren Özgü Namal’ın nasıl bir performans sergileyeceği herkesler için merak konusu. 

17-12-2023
Yazar Hakkında
Yorumlar
Etiketler