Yalı Çapkını dizisi bitiriliyor mu?

Yalı Çapkını dizisi bitiriliyor mu?
Soz zamanlardaki inişli çıkışlı grafiği ile takipçilerini endişelendiren acaba Yalı Çapkını dizisi bitirilecek mi sorusuna duayen gazeteci Sina Koloğlu son noktayı koydu.

Önceki sezonki izlenme oranlarını mumla aratan Yalı Çapkını dizisin senaryosunu yeniden Mehmet Barış Günger kaleme almaya başladı. Final yapacak mı tartışmalarına son koyan ünlü gazeteci Sina Koloğlu senaryonun daha da geliştirileceğinin de müjdesini verdi. 

Yalı Çapkını dizisi bitiriliyor mu?

Star TV’nin reyting rekortmeni dizisi Yalı Çapkını’nın final yapacağı iddiaları gündeme bomba gibi düştü. Ünlü televizyon gazetecisi Sina Koloğlu Yalı Çapkını dizisi ile ilgili iddiaların doğru olup olmadığı ile ilgili sosyal medya hesabından paylaşım yaptı. "Bu haber tabii ki büyük ilgi gördü. En çok izlenen dizilerin başında geliyor. Ekip ‘Artık tadında bırakalım’ demiş. Yayıncı kuruluşa sordum durumu; ‘Tam tersi yeni sezon prototipimiz içinde yer alıyor’ dediler. ‘Bu kadar reyting getiren diziyi bitirmek olur mu? Hatta senaryoyu daha da geliştirerek yeni sezona hazırlık yapılacak’ cevabını aldım."  şeklindeki paylaşımı büyük ilgi gören Koloğlu iddiaların doğru olmadığını bu şekilde ortaya çıkarmış oldu.

Başrollerinde çok önemli usta oyuncular yer alıyor

Başrollerinde Mert Ramazan Demir, Afra Saraçoğlu, Çetin Tekindor, Şerif Sezer, Emre Altuğ, Binnur Kaya, Tarık Emir Tekin, Buçe Buse Kahraman gibi pek çok önemli ismin yer aldığı dizi Cuma akşamları saat 20.00’de izleyicisi ile buluşmaya devam ediyor. Geçen seneki reyting rakamlarından uzak bir seyir izleyen Yalı Çapkını dizisinin bu sezonki düşüşü pek çok söylentileri ve polemikleri de yanında getirdi. Sina Koloğlu’nun açıklamaları Yalı Çapkını dizisin takipçilerine derin bir nefes aldıracak gibi görünüyor. Yeni bölümü 15 Aralık Cuma günü saat 20.00’de Star Tv ekranlarında izleyicisi ile buluşacak olan Yalı Çapkını’nın son bölümünde bizi ne gibi sürprizler bekliyor hep beraber göreceğiz.

Seyran’ın yalıdan ayrılmasıyla Ferit adeta yıkılır

Yalıdan Seyran ayrıldıktan sonra yıkılan Ferit  ne yapacağını bilememektedir. Kendi öz kızı Suna tarafından Yalıdan kovulan Kazım Ağa’nın küçüklüğü ve babasından yediği dayaklar aklına gelir.  O arada Suna ve Kaya Halis Korhan’ın huzuruna çıkarak evlendiklerini haber verirler. İlk bölümü 23 Eylül 2022 tarihinde ekranlara gelen dizinin senaryosunu tekrar Mehmet Barış Günger kaleme almaya başladı. Romantik daram tarzındaki dizinin yönetmen koltuğunda Alptekin Bozkurt oturuyor. 

17-12-2023
Yazar Hakkında
Yorumlar
Etiketler