Cennetin Gözyaşları dizisi yeni sezonda ATV'de!

Cennetin Gözyaşları dizisi yeni sezonda ATV'de!
Yeni sezona iddialı bir dizi daha geliyor. Güneşin Kızları'nın yapımcısı olan Sadullah Celen'in yeni projesi olan dizi hem yapımcısı hem de oyuncularıyla oldukça iddialı. Bakalım beklenen dizinin oyuncuları kimler ve dizinin konusu ne?

Dizinin başrol oyuncuları adı Efsane dizisinde başarılı bir performans sergileyen Almila Ada ve dünyaca ünlü modellere ve markalara modellik yapan oyunculuğu ve yakışıklılığıyla Güneşin Kızları dizisinde meşhur olan Berk Atan olacak. Dizide ayrıca Zehra Yılmaz, Güler Ökten, Yusuf Akgün, Ebru Destan, Hazım Körmükçü,, Çiçek Acar, Ali İpin, Sencan Güleryüz, Süeda Çil, Ebru Nil Aydın, Sude Nur Yazıcı ve Oktay Çubuk gibi başarılı isimler de yer alacak.  Dizinin yapımcılığını da Süreç Film-Ali Gündoğdu yapacak. ATV ekranlarında yeni sezonda izleyici karşısına çıkacak olan dizini yönetmen koltuğunda ise Güneşin Kızları'nın yapımcısı olan Sadullah Celen olacak.

Cennetin Gözyaşları Dizisi Konusu

Dizide annesi tarafından yıllar önce terk edilen Cennet isimli genç bir kızın hayat hikayesi anlatılıyor. Gözü yaşlı Cennet'in başrol oyuncusu Berk Atan ile tanıştıktan sonra hayatında meydana gelecek değişiklikler konu edilecek.

Cennetin Gözyaşları Dizisi Başrol Oyuncuları Kimler?

Berk Atan (Selim)

2011 yılında Best Model Of Turkey yarışmasında 1. olan genç oyuncu 26 Eylül 1991 İzmir doğumludur. Yarışmaya 2012 yılında tekrar katılmış ve aynı senenin aralık ayında dünya çapında yapılan yarışmada da birincilik kazanmıştır. Güneşin Kızları dizisinde büyük bir hayran kitlesine sahip olmuştur. Daha sonra da Her Şey Yolunda Merkez dizisinde rol almıştır.

 Almila Ada

Genç oyuncu 1996 doğumludur. Kaderimin Yazıldığı Gün dizisinde Nehir Yörükoğlu karakterini canlandırdı. Geçtiğimiz sezonda da Adı Efsane'de rol aldı.

 

 

22-08-2017
Yazar Hakkında
Yorumlar