Barış Akarsu Filminde Aslı Bekiroğlu'nun Yerine Kim Geldi?

Barış Akarsu Filminde Aslı Bekiroglu'nun Yerine Kim Geldi?
Aslı Bekiroğlu’nun Barış Akarsu Merhaba adlı filmden çekilmesiyle birlikte filmde rol alacak yeni oyuncu arayışları tamamlandı ve Almila Ada ile anlaşmaya varıldı.

Son zamanlarda hakkında en çok konuşulan projelerden biri olan ve Fikri Harika Productions tarafından hazırlıkları devam eden Barış Akarsu Merhaba filminin sete çıkması için her şey hazır. Daha önce tam sete çıkacakken kadın başrol oyuncusu olarak filmde rol alacak olan Aslı Bekiroğlu filmden çekildiğini açıklamış ve yapım şirketi de oyuncunun bu açıklamasını destekleyerek oyuncuyla yolların ayrıldığını duyurmuştu. Bunun üzerine tam sete çıkacakken set ileri bir tarihe ertelenmiş ve yapım şirketi de yeni kadın başrol için çalışmalara başlamıştı. Fikri Harika Productions sonunda bu kısa süren sonunu çözmeyi başardı ve filmden çekildiğini belirten Aslı Bekiroğlu’nun yerine yeni oyuncuyla anlaşmaya vardı. Barış Akarsu Merhaba adlı filmde yeni kadın başrol oyuncusunun şu sıralar Üç Kız Kardeş dizisinin güzel karakteri Dönüş’ü canlandıran Almila Ada olduğu öğrenildi.

Almila Ada Barış Akarsu Merhaba Filminde

Geçtiğimiz günlerde Barış Akarsu Merhaba Filminin oyuncu kadrosunda yaşanan ayrılık yapım şirketi tarafından telafi edildi ve filmden ayrılan Aslı Bekiroğlu’nun yerine yeni oyuncuyla anlaşıldı. Filmde Barış Akarsu’nun kız arkadaşı Zeynep olarak güzel ve başarılı oyuncu Almila Ada ile anlaşmaya varıldığı öğrenildi. Şu sıralar Üç Kız Kardeş dizisinde Dönüş karakterini canlandıran güzel oyuncunun dizinin sezon arası vermesiyle film için ekibe katılacağı öğrenildi. Böylece Barış Akarsu Merhaba filmindeki oyuncu krizi Almila Ada ile aşılmış oldu.

Haftaya Sete Çıkıyor

Trafik kazası geçiren ve günlerce yoğun bakımda kaldıktan sonra hayatını kaybeden genç şarkıcı Barış Akarsu’nun hayatını anlatacak film olan barış Akarsu Merhaba yakında sete çıkıyor. Daha önce set için gün verilmiş ve ancak filmde rol alacak Aslı Bekiroğlu’nun yaptığı bir açıklama Barış Akarsu’nun yakınları ve hayranlarından tepki almış ve filmde Zeynep karakterini canlandıracak Aslı Bekiroğlu filmden çekildiğini açıklamıştı. Bunun üzerine de set ileri bir tarihe ertelenmişti. Sonunda film için yapım şirketi yeniden çekim günü belirledi ve filmin bir hafta sonra çekimlere başlayacağını açıkladı. Filmin çekimlerinin bir bölümünün Amasra’da yapılacağı öğrenildi. Filmin çekimlerinin kısa sürede tamamlanarak vizyona girmeye hazır hale gelmesi için yoğun çalışmalar devam ediyor.

07-06-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar