Centilmen Filmine yeni oyuncu

Centilmen Filmine yeni oyuncu
Netflix için OGM Pictures tarafından hazırlıkları sürdürülen centilmen Filmi’nin kadrosuna Sadakatsiz’in Nil’i Nazlı Bulum dahil oldu.

Yapım şirketleri ve oyuncular için televizyon kanallarının dışında son dönemde en fazla iş sipariş eden yayın kurumları arasında internet yayın platformları geliyor. Türkiye’de son dönemde sayıları hızla artan internet yayın platformlarına yakın bir gelecekte yenilerinin de ekleneceği ve sektörün daha da yoğun çalışacağı belirtilirken en fazla iş yapan yapım şirketleri arasında yer alan OGM Pictures’in halen hazırlıklarını sürdürdüğü Centilmen adlı filmin ise Netflix’te yayınlanacağı öğrenildi. Türkiye’de en fazla aboneye sahip Netflix için hazırlanan filmde Çağatay Ulusoy ve Ebru Şahin başrolü oynarken filmin kadrosuna yeni isimler katılmaya devam ediyor. Daha hazırlık döneminde hem oyuncu kadrosu ve hem de hikayesi ile konuşulmaya başlayan Centilmen Filmine yeni bir isim daha katıldı. Son olarak Sadakatsiz dizisinde canlandırdığı Nil karakteri ile dikkatleri çeken başarılı oyuncu Nazlı Bulum Centilmen Filminin kadrosuna Fulya olarak katıldı.

Nazlı Bulum Centilmen’de

OGM Pictures tarafından hazırlıkları süren ve kadrosunda flaş oyuncuların yer aldığı Centilmen hazırlıklarını hızlandırdı. Çağatay Ulusoy ve Ebru Şahin’in partner olduğu filme yeni oyuncular katılmaya devam ediyor. Bir jigolonun genç bir kıza aşık olmasıyla değişen hayatının anlatıldığı filme son olarak Nazlı Bulum katıldı. Nazlı Bulum’un filmde Çağatay Ulusoy’un aşık olacağı Nehir’in en yakın arkadaşı Fulya’ya hayat vereceği öğrenildi. Filmin oyuncu kadrosunda ayrıca, Haki Biçici ve Şenay Gürler’de yer alıyor. Film Deniz Madanoğlu tarafından kaleme alınırken yönetmen koltuğunda Onur Bilgetay oturuyor. Filmin çekimlerinin yakın zamanda başlayacağı ve 2023 yılında da Netflix’te seyirci karşısına çıkacağı öğrenildi.

Nazlı Bulum Kimdir?

Son olarak Sadakatsiz dizisinde rol alan ve bu dizide canlandırdığı Nil karakteri ile başarılı bir performans gösteren ve sektörde dikkat çeken genç isimlerden Nazlı Bulum, 11 Temmuz 1992 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Nazlı Bulum, ilk, orta ve lise eğitimlerinin ardından Kadir Has üniversitesi Tiyatro Bölümünden mezun olmuştur. Yapımcı, yönetmen ve yazar kimlikleri de olan Nazlı Bulum özellikle tiyatro oyunlarında rol almış ve başarısını her geçen gün artırırmıştır. Oyuncu bugüne kadar Bartu Ben, Çıplak Gerçek, Yarım Kalan Aşklar ve Sadakatsiz dizisinde rol almıştır.

26-11-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar