Ateş Kuşları Dizisine Usta Oyuncu

Ateş Kuşları Dizisine Usta Oyuncu
Atv ekranlarında yayınlanacak olan ve sete çıkarak çekimlere başlayan Ateş Kuşlarının kadrosuna usta oyuncu Ahmet Saraçoğlu katıldı.

Yeni başlayacak olan dizilerden biri olan ve Atv ekranlarında yayınlanacak Ateş Kuşları dizisi bugün sete çıkarak çekimlere başladı. Uzun bir süredir hazırlıkları ve cast çalışması devam eden dizi kanal için büyük önem taşıyan yapımlardan bir. Bozdağ Film tarafından hazırlanan ve yapımcılığını Mehmet Bozdağ’ın yaptığı dizi Dram türünde ele alınıyor. Beş sokak çocuğunun etkileyici ve dram dolu hikayesini anlatan Ateş Kuşları’nın kadrosunda genç ve başarılı oyuncuların yanı sıra pek çok çocuk oyuncu da yer alıyor. Dizinin kadrosuna ayrıca yeni katılımlar devam ediyor. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre Ateş Kuşları’nın kadrosuna son olarak usta oyuncu Ahmet Saraçoğlu katıldı. Saraçoğlu’nun dizide Çatal karakterine hayat vereceği öğrenildi.

Ahmet Saraçoğlu Ateş Kuşları Dizisinde

Bozdağ Film tarafından At için hazırlanan ve kadrosunda birbirinden ünlü isimlerin yer aldığı Ateş Kuşları bugün sete çıkarak çekimlere başladı. Yayınlanan tanıtımı oldukça dikkat çeken ve herkesi etkisi altına alan dizinin kadrosuna yeni katılımlar devam ediyor. Dizinin oyuncu kadrosuna son olarak pek çok dizi ve filmde rol alan usta isim Ahmet Saraçoğlu dahil oldu. Saraçoğlu’nun diziye katılması kadrosu oldukça güçlendirirken ayrıca diziyi merakla bekleyen seyirciyi ve Ahmet Saraçoğlu’nun hayranlarını da heyecanlandırdı. Usta oyuncunun dizide etkili karakterlerden biri olarak gösterilen çatal karakterine hayat vereceği öğrenildi.

Ateş Kuşları Dizisi Konusu Ne ve Oyuncuları Kim?

Atv ekranlarında yayınlanacak yeni dizi Ateş Kuşları dram türünde ele alınıyor. Birbirinden ünlü isimlerin rol aldığı dizide beş küçük sokak çocuğunun hikayesi ekrana gelecek. En küçüğü be en büyüğü 13 yaşında olan beş küçük çocuk sokaklarda yaşamakta ve sokakların acımasızlığı ile her an yüzleşmektedir. Bu çocuklar her türlü tehlike ile iç içe yaşarken en küçük hataları onları ya hapse ya da mezara götürecektir ancak bu çocuklar hayatla başa çıkmak için birlikte hareket etmektedirler. Bu sırada buldukları henüz 40 günlük bir bebek, bu beş sokak çocuğunun bütün hikayesini değiştirecektir. Çekimlere başlayan Ateş Kuşları’nın oyuncu kadrosunda da ünlü isimler yer alıyor. Dizide,

-          İlayda Alişan

-          Burak Tozkoparan

-          Hande Soral

-          Görkem Sevindik

-          Erdem Şanlı ve

-          Ahmet Saraçoğlu yer alıyor. Dizinin yönetmen koltuğunda Benal Tairi otururken diziyi Ayşe Ferda Eryılmaz ve Nehir Erdem kaleme alıyor.

26-11-2022
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar