Şebeke dizisine iki yeni oyuncu katıldı

Şebeke dizisine iki yeni oyuncu katıldı
Yeni açılacak internet yayın platformu TRT Dijital için hazırlanan Şebeke dizisine iki yeni ve başarılı oyuncu daha katıldı.

Son günlerde hazırlık çalışmalarına hız veren yapımlardan biri de Şebeke dizisi. Dizi, mart ayında yayına başlayacak olan ve oldukça iddialı hazırlanan TRT Dijital için orijinal içerik olarak Medya Fikir Klübü tarafından hazırlanıyor. Polisiye ve macera türünde ele alınan dizinin senaryosunu İbrahim Elma ve Kemal Çelik birlikte kaleme alırken dizinin yönetmen koltuğunda son dönemlerde adından sıkça söz ettiren genç kuşak yönetmenlerden Ozan Uzunoğlu oturuyor. Prodüksiyon çalışmalarının yanında cast çalışmasını da sürdüren dizinin başrolünde son olarak Bir Zamanlar Çukurova dizisinde rol alan başarılı oyuncu Furkan Palalı Komiser Ali karakteriyle yer alıyor. Dizinin halen devam eden cast çalışmasına son günlerde yeni isimler katılırken son olarak iki oyuncu daha katıldı.

Gizem Güneş Şebeke Dizisinde

Medya Fikir Klübü imzası taşıyan ve TRT Dijital için hazırlıkları süren yeni dizilerden Şebeke, ülke içinde örgütlenmiş karanlık yapıları ve bu yapılarla mücadele eden genç ve idealist bir polisin hikayesini anlatıyor. Dizinin hazırlıkları sürerken cast çalışmalarına şu sıralar ağırlık verilmiş durumda. Furkan Palalı, Pelin Karahan, Ceyda Ateş gibi isimlerin yer aldığı diziye son olarak iki isim daha katıldı. Dizinin kadrosuna son dönemin genç ve başarılı oyuncularından biri olan Eren Hacısalihoğlu ve Gizem Güneş dahil oldu. Son olarak Aziz dizisinde rol alan Eren Hacısalihoğlu’nun dizde Akın karakterine hayat vereceği öğrenildi. Yine diziye katılan ve seyircinin özellikle Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinde canlandırdığı Feride karakteriyle tanıdığı ve diğer yapımlardaki performansıyla da adından söz ettiren Gizem Güneş dizide Umay karakterine hayat verecek. Dizisinin çekimlerinin kısa bir süre sonra başlayacağı ve mart ayına hazır hale geleceği belirtiliyor.

Gizem Güneş Kimdir?

Son dönemin genç ve başarılı oyuncularından biri olan Gizem Güneş 30 Kasım 1995 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. İlk, orta ve lise eğitimlerinin ardından üniversite eğitimini tamamlayan Gizem Güneş daha sonra oyunculuk eğitimleri alarak sektörde yer almaya başlamıştır. Oyuncu ilk olarak Bin Bir Gece adlı yapımla kamera karşısına geçerken daha sonra bu yapımı, 4N 1K İlk Aşk, Kanatsız Kuşlar, İçimdeki Fırtına, Her Şey Yolunda Merkez, Bin Bir Gece, Kuzey Yıldızı İlk Aşk, Sesinde Aşk Var, Moya – Hitit Yıldızı adlı yapımlar izlemiştir.

26-11-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar