Cevap Ver Türkiye yarışması TV8'de başladı

Cevap Ver Türkiye yarışması TV8'de başladı
Sunuculuğunu Eser Yenenler ile Berfu Yenenler’in yaptığı yarışmada yarışmacılar soruları cevaplarken hem zamanla yarışıyor hem de Türkiye’nin cevaplarını tahmin ediyorlarlar.

Eser Yenenler ve eşi Berfu Yenenler TV8’de yeni bilgi yarışması Cevap Ver Türkiye programını sunmaya başladılar. Yarışma konseptinde iki takım olarak yarışan yarışmacılar süper final etabına katılmaya çalışacaklar.

Cevap Ver Türkiye yarışması TV8'de başladı

Türkiye’nin en yeni ve eğlenceli bilgi yarışması Cevap Ver Türkiye TV8 ekranlarında izleyicisi ile buluştu. Sunuculuğunu Eser Yenenler ile Berfu Yenenler’in yaptığı yarışmada yarışmacılar iki takım halinde sorulara cevap verirken hem zamanla yarışacak hem Türkiye’nin bu sorulara ne cevaplar verdiklerini tahmin etmeye çalışacaklar. Survivor’a gitmeden önce kırmızı ve mavi takımdan dörder oyuncu yarışmaya katıldılar.

Yarışmayı Mavi Takım kazandı

Kırmızı Takım’ın kaptanı Nagihan Karadere olurken Mavi Takım’ın kaptanlığını Çocuklar Duymasın dizisinin Havuç’u Furkan Kızılay oldu. Takımların diğer yarışmacıları ise şöyle oldu;Kırmızı Takım Nagihan Karadere, Merve Aydın, Sercan Yıldırım ve Gizem Memiç, Mavi Takım ise Furkan Kızılay, Seda Aktuğlu, Yiğit Poyraz ve Begüm Yücetan’dan oluştu.Berfu Yenenler Kırmızı Takım’ın yanında yer alırken Mavi Takım’ın yanında ise Eser Yenenler yer aldı. Yarışmanın sonunda ödül oyununu kazanmaya hak kazanan Mavi Takım oldu. Yarışma sonunda 30 bin TL kazanan Mavi Takım süper final etabına katılma hakkını elde edemedi.

Eser Yenenler kimdir?

14 Şubat 1984 de Bursa’da dünyaya geldi. 6 yaşında babasını kaybeden oyuncunun iki ablası vardır. İlk, orta ve liseyi Bursa’da okuyan Yenenler lisans eğitimini Marmara Üniversitesi İşletme Bölümü’nde tamamladı. 11 yaşında tiyatroya başlayan Yenenler önce Bursa Belediyesi Gençlik Tiyatrosu, Bursa Devlet Tiyatrosu, İstanbul Akademi Hayat ve son olarak 2006’da Yılmaz Erdoğan’ın yönettiği BKM Mutfak’ta yer aldı. Çok Güzel Hareketler Bunlar’da oyunculuk yazarlık ve sunuculuk yaptı. 

İlk olarak Aliye’de rol aldı

2004 ‘de ilk olarak Aliye’de Özgür karakterine hayat verdi. Star TV’de Eyvah Düşüyorum programını sundu. Yine Star TV’de Oğuzhan Koç, İbrahim Büyükak ile birlikte 3+1 programını ardından TV8’de 3 Adam programını yaptılar. Yetenek Sizsiniz Türkiye’de jüri üyeliği yaptı. Ardından yine TV8’de Eser Yenenler Show’u sundu. 2020 yılından sonra Çok Güzel Hareketler 2’de sunuculuk yaptı. Yeni sezonda youtube’da program yapmaktadır. Berfu Yenenler ile evliliğinden 2 çocuk babasıdır. Halen TV8’de Cevap Ver Türkiye’yi eşi ile sunmaktadır.

24-12-2023
Yazar Hakkında
Yorumlar