Kim Milyoner Olmak İster Yılbaşı Özel’de ünlü isimler yarışıyor

Kim Milyoner Olmak İster Yılbaşı Özel’de ünlü isimler yarışıyor
Milyoner Özel bölümünde ünlü ismi misafir edecek olan programda kazanılan ödüller Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'na bağlı kurumlardaki çocuklar için bağışlanacak.

Yıllardan beri ilgi ile izlenen ve ülkemizde en fazla para ödülü veren Kim Milyoner Olmak İster bilgi yarışmasına yılbaşı özel programına birbirinden ünlü isimler misafir oluyor. Kenan İmirzalıoğlu’nun sunumuyla ekranlara gelen program yılbaşında 22.40’da ekranlarda olacak.

Kim Milyoner Olmak İster Yılbaşı Özel’de ünlü isimler yarışıyor

En çok para kazandıran bilgi yarışması Kim Milyoner Olmak İster yılbaşında yayınlayacağı özel bölümünde ünlü isimleri konuk ediyor. Kenan İmirzalioğlu’nun sunumu ile  yılın son günü olan 31 Aralık Pazar günü 22.40’da izleyicilerin karşısında olacak. Özel bölümünde birbirinden ünlü ismi misafir edecek olan Milyoner Programı’nda yılbaşı gecesinde kazanılan ödüller Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'na bağlı kurumlardaki çocukların her türlü ihtiyaçları için bağışlanacak. Yarışmaya katılacak isimlerden birisi MFÖ grubundan Mazhar Alanson ve Fuat Güner olacak. Bilindiği gibi grubun bir diğer üyesi olan Özkan Uğur bu yıl içinde 8 Temmuz tarihinde hayatını kaybetmişti. Yarışmaya katılacak bir diğer ünlü isim Yasemin Sakallıoğlu. Ünlü komedyenin telefon jokeri ise İbrahim Büyükak.

İlk sunucu Kenan Işık beyin kanaması geçirdi

Kim Milyoner Olmak İster bilgi yarışma programı ilk olarak 2 Ağustos 2011 tarihinde atv ekranlarında izleyicinin karşısına çıktı. Programın ilk sunucusu Kenan Işık 21 Mart 2014 tarihinde beyin kanaması geçirince pek çok ünlü isim programı sundu. Daha sonra Selçuk Yöntem ve Murat Yıldırım’ın sunduğu yarışmayı 5 Ekim 2019 tarihinden itibaren başarılı oyuncu Kenan İmirzalıoğlu sunmaktadır. İlk olarak en büyük ödülü 500 bin iken kimse alamadı. Daha sonra ödül 1 milyon TL olunca Arda Ayten ve Rabia Birsen Göğercin ödülü kazanan isimler oldu. Şu an yarışmaya 1 soru daha eklenerek soru sorusu 13’e ve ödül ise 5 milyon TL’ye çıkarıldı. 5 Milyon TL’yi kazanan şu ana kadar kimse olmadıysa da 5 milyonluk soruyu Eyüp İşler isimli bir yarışmacı açtırdı. Yarışmada seyirciye sorma hakkı, telefon jokeri, yarı yarıya jokeri ve çift cevap jokeri olmak üzere dört joker bulunmaktadır. İlk 2 soru için 15 saniye, 3. Sorudan 7. Soruya kadar 45 saniye verilirken diğer sorularda bir kısıtlama yoktur.

23-12-2023
Yazar Hakkında
Yorumlar