Burak Yörük ‘Taş, Kağıt, Makas’ dizisinde

Burak Yörük ‘Taş, Kağıt, Makas’ dizisinde
Yönetmen koltuğunda Yusuf Pirhasan’ın oturduğu Taş, Kağıt, Makas dizisinin yapımını MF Yapım üstleniyor. Dizinin belli olan ilk erkek oyuncusu Barış Yörük oldu.

Kanal D’nin yeni sezon dizilerinden ‘Taş, Kağıt, Makas’ dizisinin oyuncu kadrosu yavaş yavaş şekilleniyor. Daha önce Hande Ataizi, Ekin Koç, Serra Arıtürk gibi isimlerle anlaşan dizi en son olarak Burak Yörük’ü de oyuncu kadrosuna dahil eyti. Burak Yörük zengin bir Urfalı inşaat kralının haşarı tek oğlunu canlandıracak. 

Burak Yörük ‘Taş, Kağıt, Makas’ dizisinde

Genç kuşağın parlayan yıldızlarından başarılı oyuncu Burak Yörük’ün yer alacağı yeni projesi belli oldu. Kanal D’nin yeni sezon dizilerinden Taş, Kağıt, Makas dizisi ile anlaşan Yörük dizide Fecir Demirkıran karakterine hayat verecek. Yönetmen koltuğunda Yusuf Pirhasan’ın oturduğu Taş, Kağıt, Makas dizisinin yapımını MF Yapım üstleniyor. Merakla beklenen dizide Burak Yörük Urfalı inşaat kralı Bünyamin Demirkıran’ın ele avuca sığmayan, haşarı tek oğlu rolü ile dizide yer alacak. 

Hipertimezi sendromlu Umut’un hikayesi

Gördüğü, duyduğu, izlediği hiçbir şeyi unutmayan hipertimezi sendromuna sahip Umut’un hikayesini beyazcama çeken dizide Ekin Koç, Serra Arıtürk ve Hande Ataizi gibi önemli isimler yer alıyor. Kore yapımı Remember: War Of The Son dizisinden uyarlanan dizinin hazırlıkları ve oyuncu seçmeleri devam ediyor. 

Burak Yörük kimdir?

Gerçek adı Burak Erman Yörük olan oyuncu 26 Mayıs 1995 tarihinde İstanbul’da dünyaya gözlerini açtı. Anne tarafından Arnavut olup Beykent Üniversitesi Tiyatro Bölümü’nde eğitim gördü. Oyunculuk kariyerine Samanyolu Televizyonunda yayınlanan Sırlar Dünyası, Sır Kapısı gibi dizilerde çocuk oyuncu olarak başladı. Daha sonra Biz Boşanıyoruz, Perde, Şeytan, Dede Korkut Hikayeleri – Salur Kazan, 20 Dakika, Ben Onu Çok Sevdim gibi yapımlarda yer alan, bazılarında başrol oynayan genç oyuncu kariyerine oyunculuk üzerine kurmaya karar verdi. Daha 6 yaşında set ışıkları ile tanışan Yörük daha sonra Hayat Yolunda, Dayan Yüreğim, 4N1K İlk Aşk dizilerinde yer aldı. Fakat asıl ününü İstanbul’dan baraj yapımında çalışmaya gelen Tarık Yılmaz karakteri ile Baraj dizisinde yakaladı. Ardından Aşk Mantık İntikam  ve Seversin dizilerinde başrol oynayan oyuncu Arda İle Omuz Omuza ve Yaparsın Aşkım programlarına da konuk olarak katıldı. Sinemada da 4N 1K ve 4N 1 K 2 filmlerinde Barış Ozansoy karakteri ile başrol oynadı.

25-12-2023
Yazar Hakkında
Yorumlar