Çiftlik Bank Skandalı dizi oluyor!

Çiftlik Bank Skandalı dizi oluyor!
Türkiye'de son yıllarda gerçekleşen en dikkat çekici dolandırıcılık olayı olan Çiftlik Bank Skandalı, dizi oluyor. "Tosun" adı verilen diziyle ilgili tüm detaylar haberimizde…

Ekranlara yeni bir dizi geliyor. Çiftlik Bank Skandalı olarak bilinen olay ekrana yansıyacak. Türkiye'de son yıllarda gerçekleşen en dikkat çekici dolandırıcılık olayı olan Çiftlik Bank Skandalı bir dizi olarak çekilmeye başlandı. Tosun adı verilecek dizinin yönetmeni de belli oldu. TV100'den Birsen Altuntaş'ın haberine göre, Çiftlik Bank dizisi 6 bölüm olarak çekilecek. Tosun lakabıyla tanınan Mehmet Aydın'ın hikayesi dizi film olarak ekrana gelecek.

Çiftlik Bank olayının dizisi çekiliyor

Türkiye'de kurduğu Çiftlik Bank sistemiyle büyük bir dolandırıcılığa imza atan Mehmet Aydın'ın hikayesi dizi konusu oldu. Tosun adı verilen dizi, Acun Ilıcalı'nın kurduğu Exxen isimli platformda yayınlanacak. Mehmet Aydın'ın dolandırıcılık hikayesi 6 bölüm olarak ekrana yansıyacak. Türkiye'de yüzlerce kişinin mağdur olmasına neden olan Çiftlik Bank Skandalı bir dönemin çok konuşulan olaylarındandı. Mehmet Aydın isimli şahıs birçok insanı dolandırarak yurt dışına çıktı. Exxen'de yayınlanacak Tosun dizisi şimdeden merak uyandırdı.

Tosun dizisi ne zaman başlayacak?

Merakla beklenen dolandırıcılık hikayesi 6 bölüm olarak çekilecek. Tosun adı verilen dizinin yönetmen koltuğunda ise Özer Feyzioğlu oturuyor. Dijital Sanatlar tarafından çekilecek Tosun dizisi mini dizi formatında olacak. Tosun dizisinin çekimlerine ise Mart ayında başlanması planlanıyor. Tosun dizisinin yönetmeni belli olsa da cast çalışmaları henüz netleşmedi. Mehmet Aydın'ın dolandırıcılık hikayesi olan Tosun dizisinde Aydın'ı kimin canlandıracağı ise merak edilen diğer konular arasında. İnsan hikayelerini başarılı çekilde ekrana taşıyan Dijital Sanatlar'ın yeni dizisi Tosun ise en dikkat çekici yapımlardan biri olmaya aday. Dijital Sanatlar'ın 'Kesişme: İyi Ki Varsın Eren' filmi için hazırlık yaptığı biliniyor.

Çiftlik Bank Mehmet Aydın kimdir?

Exxen'de yayınlanması planlanan Tosun isimli dizi filmin baş hikayesi Mehmet Aydın olacak. Çiftlik Bank kurucusu Mehmet Aydın, nitelikli dolandırıcılık suçu nedeniyle kırmızı bültenle aranıyor. Aydın kurduğu sisteme para aktaran çok sayıda kişinin mağdur olmasına neden olmuş ve aldığı paralarla yurt dışına kaçmıştı. Aydın, 31 Mayıs 1991 doğumlu ve yaptığı lüks tatillerle sık sık gündeme geliyor.

22-02-2021
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar