Deniz Çakır Masumiyet Dizisindeki Karakterini Anlattı

Deniz Çakır Masumiyet Dizisindeki Karakterini Anlattı
Ünlü oyuncu deniz Çakır 24 Şubat Çarşamba akşamı ilk bölümüyle ekrana gelecek Masumiyet dizisinde canlandırdığı Bahar karakterini ve dizi hakkındaki görüşlerini anlattı.

Türk dizi ve film dünyasının önde gelen oyuncularından biri olan ünlü ve başarılı oyuncu Deniz Çakır bugünlerde yeni bir heyecan yaşıyor. son olarak Eşkıya Dünyaya Hükümdar olmaz dizisinde rol alan ünlü oyuncu bugünlerde Gold Film tarafından hazırlanan ve Fox Tv ekranlarında seyirciyle buluşmaya hazırlanan Masumiyet dizisi ile ekranlara dönmeye hazırlanıyor. Yine kendisi gibi ünlü uzun süre sonra ekranlara dönmeye hazırlanan oyuncular Hülya Avşar ve Mehmet Aslantuğ ile aynı seti paylaşan Deniz Çakır Masumiyet dizisinde Bahar karakterini canlandıracak. 24 Şubat Çarşamba akşamı ilk bölümüyle ekrana gelecek olan masumiyet şimdiden seyirci tarafından merakla beklenen yapımlardan biri olmuş durumda. Deniz Çakır dizideki Bahar karakterini ve diziyle ilgili düşüncelerini anlattı.

Bahar (Deniz Çakır) Kimdir?

Masumiyet dizisi ile ekrana dönmeye hazırlana ünlü ve güzel oyuncu Deniz Çakır Masumiyet dizisinde Bahar adında bir anneyi canlandıracak. Bahar genç yaşta anne olmayı seçen ve ideallerini bir kenara bırakarak çocukları için mücadele eden bir kadın. 19 yaşındaki kızının yanlış bir adama aşık olması ile gelişecek olaylar zincirinde bir gecede hayatı değişir. Bahar’ın 19 yaşındaki kızı Ela kendisinden çok büyük 35 yaşındaki adama aşık olmuştur. Kızını bu yanlış ilişkiden kurtarmaya çalışan Bahar ne yaparsa yapsın olacakların önüne geçemez. Bahar ve ailesinin hayatı Bahar’ın 19 yaşındaki kızı Ela’nın 19.yaş gününde sonsuza kadar değişir. Deniz Çakır dizide canlandıracağı Bahar karakterinin özelliklerini “Bahar aydınlık bir kadın, iyi bir anne. Fakat hayatındaki belki yanlış kararların bedelini ödüyor. Anne olmak pek çok şeyden taviz vermesine sebep olmuş. Ama Bahar’ın dünya görüşü, kadın duruşu çok güçlü ve hisleri çok kuvvetli” ifadeleriyle anlatıyor.

Masumiyet Nasıl Bir Dizi?

Seyircinin hayatında derin etkilere sebep olacak Masumiyet pek çok ünlü oyuncuyu uzun yıllar sonra bir araya getiriyor. Deniz Çakır’da bu oyunculardan biri. Dizide Bahar adında bir anneyi canlandıran Deniz Çakır dizi ile ilgili yaptığı açıklamada “masumiyet can alıcı bir öyküye sahip. Dramatik aksiyonu çok kuvvetli ve çatışması çok sağlam. İnanmadığınız bir şeyi inandıramazsınız. Ben inanıyorum Bahar’ın öyküsüne. Dizinin toplumsal duyarlılıkla ilgili farkındalık yaratacağını düşünüyorum. İyi bir oyuncu kadromuz var, ekip çok kuvvetli ifadelerini kullandı. Masumiyet Dizisi ilk bölümü ile 24 Şubat Çarşamba akşamı Fox Tv’de ekranlara gelecek.

22-02-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar