Çılgın Bediş, Aleyna Tilki mi olacak?

Çılgın Bediş, Aleyna Tilki mi olacak?
90'lı yılların fırtınalar estiren dizisi Çılgın Bediş yeniden ekranlara dönüyor. Yapım ekibi yeniden çekim için harekete geçti. Peki Çılgın Bediş'in başrolünü kim oynayacak? Aleyna Tilki'nin Çılgın Bediş olacağı iddiaları ortalığı karıştırdı.

Efsane dizinin yapımcısı Ayhan Aybek, "Neden Çılgın Bediş'i yeniden çekmiyorsun?" ısrarlarına daha fazla dayanamadı ve harekete geçti. Çocuklar Duymasın, Türk Malı, Cennet Mahallesi ve Mahallenin Muhtarları gibi eski dönemin en çok izlenen dizileri yeniden ekranlarımıza gelmeye hazırlanıyor.Çılgın Bediş'in yeniden yayınlanacağı haberi herkesi heyecanlandırdı. Peki Çılgın Bediş dizisinde kimler rol alacak? Çılgın Bediş ne zaman başlayacak? Çılgın Bediş hangi kanalda yayınlanacak? Efsane dizi Çılgın Bediş'in yepyeni bölümlerini ekranlara geldiği günden itibaren canlitv.com adresinden canlı olarak takip edebilirsiniz...

Aleyna Tilki, Çılgın Bediş mi olacak?

Çılgın Bediş rolünün kime verileceği ise büyük merak konusu oldu. Sosyal medya ise Çılgın Bediş rolünün Aleyna Tilki'ye verileceği ortaya atıldı. Hatta dizinin yeni versiyonu için Çılgın Bediş rolünün son günlerin gözde genç şarkıcılarından Aleyna Tilki'ye teklif götürüldüğünü fakat genç yıldızın yoğun konser takvimi ve bu sene lise son sınıfa gideceği için rolü kabul edemediği öğrenildi. Aleyna Tilki daha önce de "Adı Efsane" dizisinden giden teklifi de aynı gerekçeler yüzünden kabul edememişti.

21-07-2017
Yazar Hakkında
Yorumlar