Siyah İnci dizisinin konusu belli oldu

Siyah İnci dizisinin konusu belli oldu
Siyah İnci dizisi ne zaman başlayacak? Televizyon dünyasının yeni dizisi Siyah İnci'nin konusu belli oldu. Peki Siyah İnci dizisinde hangi oyuncular yer alacak? İşte yeni dizi Siyah İnci ile ilgili tüm detaylar.

Başrollerinde Hande Erçel ve Tolgahan Sayışman'ın yer alacağı yeni dizi Siyah İnci'nin konusu belli oldu. Peki yeni dizi Siyah İnci'de hangi oyuncular yer alacak? Siyah İnci dizisinin konusu ne olacak? Siyah İnci hangi kanalda yer alacak? Siyah İnci dizisi ne zaman başlayacak? 

Daha önce Kanal D dizisi Güneşin Kızları dizisinde ekranlara gelen Hande Erçel, yeniden sevdikleriyle birlikte olacak. Dizinin yeni sezonda başlaması planlanırken dizinin konusu oldukça merak ediliyor. Oyuncuları arasında Berk Hakman, Hüseyin Avni Danyal, Nurseli İdiz ve Burak Altay'ın bulunduğu dizi, birbirinden ayrılmamak için Hazal ile Kenan'ın birbirine olan aşklarını anlatıyor. Ancak kasabaya yeni gelen Vural Hazal'ı elde etmek için herşeyi göze alır. 

Yönetmenliğini Erol Özlevi'nin üstlendiği dizinin çekimleri Ağustos ayında başlayacak. Eylül ayında ekranlarda olması planlanan dizi ile ilgili tüm detayları canlitv'den takip edebiirsiniz.

SİYAH İNCİ'NİN OYUNCULARI NETLEŞTİ

Siyah İnci olan bu dramanın senaryosunu Yekta Torun, Duygu Tankaş ve Betül Yağsağan gibi önemli isimler yazdı.Erol Özlevi'nin çekeceği dizinin başrol oyuncuları olarak Güneşin Kızları dizisiyle ekran seyircisinin kalbine taht kuran Hande Erçel, Tolgahan Sayışman, Berk Hakman ve Hüseyin Avni Danyal seçildi. Merakla beklenen dizinin bu ay sonunda çekimlerine başlanacağı açıklandı. Bakalım büyük merak ve heyecanla beklenen dizi Siyah İnci reytinglerde beklediği başarıyı elde edecek mi?

20-07-2017
Yazar Hakkında
Özlem Olgunsoy

Özlem Olgunsoy

Özlem 1995 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Eğitimini tamamladıktan sonra iş hayatına atıldı. Çocuk gelişimi, sağlık, medya konuları .. devamı.. mail
Yorumlar