Cinsel tercihini değiştiren Neslihan Doğrusöz'ün değişimi şaşırttı

Cinsel tercihini değiştiren Neslihan Doğrusöz'ün değişimi şaşırttı
İşte Benim Stilim de yarışmacı olarak gördüğümüz Neslihan Doğrusöz bugün bambaşka biri olarak karşımıza çıkıyor. İşe cinsel tercihini değiştiren Doğrusöz'ün son hali!

2017 yılında Show TV ekranlarında yayınlanan İşte Benim stilim yarışmasına katılan ve iddialı isimlerden biri olan Neslihan Doğrusöz daha önce oyuncu Rüzgar Erkoçlar'ın yaptığı gibi cinsiyet değiştirdi. Çeşitli operasyonlar geçiren ve sakal ektiren Neslihan Doğrusöz'ün adı ise artık Doruk. Tepki çekse de destekçileri çok olan ve zaman geçtikçe değişime uğrayan Doğrusöz'ün son hali haberimizde! 

''ERKEK OLDUĞUMU BEŞ YAŞINDA ANLADIM''

Kendini erkek olarak gören ve zorlu süreçlerden geçerek cinsiyetini değiştiren Neslihan Doğrusöz verdiği röportajda; ''Erkek olduğumu çocukken anladım. 5 yaşımda dedemin tıraş takımları ile oynar, yüzüme köpük sürerdim. ‘İşte Benim Stilim’de abiyelerin, eteklerin altına boxer giyerdim” dedi.

İŞTE DORUK DOĞRUSÖZ'ÜN SON HALİ

ÜNLÜ ŞARKICIDAN DESTEK

Ünlü şarkıcı Demet Akalın sosyal medyadan tepki yağan Neslihan Doğrusöz'ün değişimiyle ilgili övgüde bulundu. Doğrusöz'ün paylaşılan bir fotoğrafının altına ''Özgürce hissettiği gibi.. acayipte yakışıklı'' yorumunu yapan Akalın cinsiyet değişimine destek verdiğini belirtmiş oldu. Bunun üzerine Neslihan Doğrusöz ''Çok ama çok teşekkürler'' cevabını verdi ve kendi hesabından paylaşarak ''Beni nasıl mutlu ettiniz bir bilseniz'' notunu düştü. 

NESLİHAN DOĞRUSÖZ KİMDİR?

2017 yılında katıldığı moda yarışması İşte Benim Stilim ile tanınan Neslihan Doğrusöz 1986 yılında İstanbul'da dünyaya gelmiştir. Uzun yıllardır moda ile ilgili olan Doğrusöz reklam ve fotoğraf çekimlerinde styling danışmanlığı yapmıştır. Marie Claire, Elle ve Vogue gibi önemli dergilerde görev almıştır. 2017 yılında İşte Benim Stilim yarışmasına katılmış ve iddialı isimlerden biri olmuştur. Küçüklükten beri kendini erkek gibi hissettiğini söyleyen Doğrusöz cinsiyet değiştirmek için zorlu süreçlerden geçip adını Doruk olarak değiştirmiştir. Şimdi ise gün geçtikçe değişime uğrayan vücuduyla Doruk Doğrusöz olarak hayatına devam etmektedir. 

30-08-2019
Yazar Hakkında
Gaye Develi

Gaye Develi

Gaye Develi, 28 Eylül 1999 yılında 17 Ağustos depreminin yıkıcı etkisinden dolayı Gölcük yerine Zonguldak’ta doğmuştur. Daha sonra annes .. devamı.. mail
Yorumlar