Club Brugge - Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Club Brugge - Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?
Galatasaray için Şampiyonlar Ligi serüveni bir kez daha başlıyor. İlk rakip Belçika ekibi Club Brugge olacak. Club Brugge - Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Geçtiğimiz sezonu şampiyon olarak tamamlayan Galatasaray, 16. kez adını UEFA Şampiyonlar Ligi gruplarına yazdırmayı başardı. Sarı kırmızılı ekip Paris Saint Germain, Real Madrid ve Club Brugge ile birlikte A grubunda yer alıyor. Galatasaray, ilk sınavını Şampiyonlar Ligi gruplarına Play-off'tan katılım hakkı elde eden Club Brugge karşısında verecek. Club Brugge - Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Club Brugge - Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Jan Breydel Stadyumu'nun ev sahipliği yapacağı maç Çarşamba günü TSİ 19:55'te başlayacak. Club Brugge - Galatasaray maçı şifreli olarak beIN Sports HD 1 ekranlarından futbol severlerle buluşacak.

Bu önemli maçta Slovenya Futbol Federasyonu'ndan Slavko Vincic düdük çalacak. Vincic'in yardımcılıklarını Tomaz Klancnik ve Andraz Kovacic yapacak. Nejc Kajtazovic dördüncü hakem, Daniele Orsato VAR (Video Asistan Hakemi), Michael Fabri AVAR (Asistan Video Yardımcı Hakemi) olarak görev alacak.

Club Brugge - Galatasaray muhtemel 11'ler

Club Brugge: Simon Mignolet, Eder Balanta, Simon Deli, Federico Ricca, Brandon Mechele, Krepin Diatta, Hans Vanaken, Ruud Vormer, Clinton Mata, David Okoreke, Emmanuel Dennis

Galatasaray: Fernando Muslera, Mariano, Christian Luyindama, Marcao, Yuto Nagatomo, Steven Nzonzi, Mario Lemina, Jen Michael Seri, Sofian Feghouli, Ryan Babel, Radamel Falcao

Galatasaray, Avrupa'daki 280. randevusuna çıkıyor

16. kez UEFA Şampiyonlar Ligi gruplarına kalan Galatasaray, 280. kez Avrupa kupalarında sahne almaya hazırlanıyor. İlk Avrupa kupası maçına Şampiyon Kulüpler Kupası'nda Dinamo Bükreş karşısında çıkan Galatasaray, yarım asırlık Avrupa tarihinde oynadığı maçların 99'undan galibiyetle ayrılmayı başardı. Temsilcimiz bu maçtan galibiyetle ayrılarak Avrupa kupalarında dalya demeye hazırlanıyor. Geçen sezon eline bu fırsatı geçiren Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'nde gruplarında pek de parlak bir sezon geçiremediği için 100 galibiyete ulaşamamıştı. Bunun yanı sıra Galatasaray'ın Avrupa kupalarında 73 beraberliği ve 107 mağlubiyeti bulunuyor.

Falcao Şampiyonlar Ligi'nde ilk kez sahada

Galatasaray, transfer sezonunun bombasını Radamel Falcao ile patlatmıştı. Monaco'dan transfer olan Kolombiyalı yıldız geçtiğimiz gün Süper Lig'de çıktığı ilk maçta fileleri havalandırarak takımına galibiyeti getirmişti. Yıldız oyuncu bu kez de Galatasaray formasıyla ilk kez Şampiyonlar Ligi'nde sahne almaya hazırlanıyor. 

17-09-2019
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar