Çukur Duygu (Gizem Ergün) kimdir?

Çukur Duygu (Gizem Ergün) kimdir?
Show tv kanalının sevilen dizisi Çukur oyuncu kadrosuna katılan Gizem Ergün kimdir? Çukur dizisi Damla karakteri (Gizem Ergün) kimdir?

Show tv kanalının sevilen dizisi Çukur, geçtiğimiz hafta yeni sezona giriş yaptı. Bomba gibi bir bölüm ile seyirci karşısına çıknaya hazırlanan Çukur dizisi yepyeni bir kadro ile de ekranlardaki yerini almakta. Geçtiğimiz sezonlarda gerek geniş kadrosu ile gerekse başarılı senaryosu ile izleyenlerin gönlünde taht kuran Çukur, yeni sezonda da aynı başarıyı göstereceğe benziyor.

Geçtiğimiz iki sezonun ardından üçüncü sezon ile yayın hayatına devam etmeyi planlayan Çukur dizisi kadrosuna bir çok başarılı isim eklendi. Her Pazartesi akşamı Show Tv ekranlarında yayınlanmaya devam edecek olan Çukur dizisine yeni katılan Gizem Ergün ise en çok merak edilen isimler arasında yer almakta.

Güzel oyuncunun yanı sıra Damla Sönmez, Hazal Subaşı gibi oldukça başarılı isimler diziye dahil oldu. Çukur dizisinde Duygu karakterini canlandırması planlanan Gizem Ergün ise en çok arananlar listesine girmeyi başardı. Peki Gizem Ergün kimdir? Gizem Ergün kaç yaşında? Gizem Ergün dizileri. Çukur Damla gerçek adı ne? Çukur Damla karakteri özellikleri. Çukur ne zaman? Çukur dizisi ve Gizem Ergün ile ilgili merak ettiğiniz tüm ayrıntılar siz değerli ziyaretçilerimiz için hazırladığımız yazımızda...

Çukur Damla (Gizem Ergün) kimdir?


1995 yılında dünyaya gelen Gizem Ergün, İstanbul doğumludur. Eğitimini İstanbul Yeditepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Tiyatro Bölümü'nde tamamlayan Gizem Ergün, ilk oyunculuk deneyimini Fox tv kanalında yayınlanan Umuda Kelepçe Vurulmaz dizisinde Narin karakterine hayat vererek kazanmıştır. Günümüzde ise Show tv kanalında üç sezondur ekranlarda yer alan Çukur dizisinde Damla karakterini canlandırmaktadır.

Çukur dizisi oyuncuları kimler?

Senaryosunda Gökhan Horzum'un yer aldığı Çukur dizisinin yönetmen koltuğunda Sinan Öztürk otururken, oyuncu kadrosunda ise Aras Bulut İynemli, Dilan Çiçek Deniz, Erkan Kolçak Köstendil, Öner Erkan, Rıza Kocaoğlu, Nebil Sayın, Kubilay Aka, Ercan Kesal ve Perihan Savaş gibi oldukça başarılı isimler yer almakta. 3. sezona giriş yapmasına günler kala Çukur dizisine yepyeni isimlerin dahil olduğunu öğreniyoruz. 

Çukur dizisine başarılı oyuncular Damla Sönmez ile Hazal Subaşı dahil oldu. Çukur dizisi her Pazartesi 20:00'da Show Tv ekranlarında!

18-09-2019
Yazar Hakkında
Özlem Olgunsoy

Özlem Olgunsoy

Özlem 1995 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Eğitimini tamamladıktan sonra iş hayatına atıldı. Çocuk gelişimi, sağlık, medya konuları .. devamı.. mail
Yorumlar