Yasak Elma Selin (Aylin Veziroğlu) kimdir?

Yasak Elma Selin (Aylin Veziroğlu) kimdir?
Fox TV'nin heyecan dolu dizisi Yasak Elma yeni bölümleriyle ekrana hızlı bir giriş yaptı. Kadrosuna yeni isimler ekleyen dizide Selin karakterine hayat verecek oyuncu kimdir?

Başrollerinde Şevval Sam, Talat Bulut, Eda Ece, Nesrin Cavadzade ve Barış Kılıç gibi başarılı isimleri barındıran Yasak Elma dizisi 3. sezon 2.bölümüyle seyirci karşısına çıktı. Med Yapım imzalı dizinin başrol oyuncusu Şevval Sam'ın diziden ayrılacağı haberlerinin üstüne yeni bölümde karşımıza çıkan Ender karakteri izleyiciyi şaşırttı. Pazartesi akşamları zorlu rakiplerine rağmen reyting yarşında geride kalmayan dizi bu sezonda iddialı bir şekilde sezona başladı. Entrika dolu diziden ayrılan isimler olduğu gibi kadroya eklenen kilit isimler de oluyor. Yasak Elma dizisine son olarak eklenen oyuncu Aylin Veziroğlu'nu ve karakteri Selin'i yakından tanıyalım.

AYLİN VEZİROĞLU KİMDİR?

Yasak Elma dizisinin kadrosuna yeni eklenen isim Aylin Veziroğlu 23 Şubat 1997 tarihinde Kocaeli ilinde dünyaya gelmiştir. Tiyatrocu bir ailede büyüyen Veziroğlu'nun tiyatroya merakı çocukluğa dayanmaktadır. Kocaeli Tabib Odası'nda tiyatro eğitimi almış ve buradan mezun olmuştur. Tiyatro Kasabası isimli topluluğun oyuncularından biridir. Daha önce hiç kamera önüne geçmemiş olan Aylin Veziroğlu Sevgili Doktor isimli tiyatro oyununda rol almıştır. Şimdi ise Yasak Elma dizisiyle televizyon dünyasına adım atacaktır. Heyecan dolu Yasak Elma dizisinde Selin karakterine hayat verecek oyuncu ilk deneyimini burada yaşayacak her pazartesi akşamı Fox TV ekranlarında olacaktır. 

YASAK ELMA SON BÖLÜM ÖZETİ (49.BÖLÜM)

Yıldız’ın hamile olarak yalıya dönmesi, Şahika’nın kurduğu planı alt üst eder. Şahika, Yıldız ve bebeğinden kurtulmak için elinden gelen her şeyi yapacaktır. Yıldız bebeğinin geleceği için evde gördüğü kötü muameleye katlanmak zorundadır. Kaya yeni hayatını yoluna koymaya çalışırken Leyla ile tanışır. Leyla, Kaya’nın hayatına beklemediği sürprizlerle girecektir. Öte yandan Ender ise kendisini ölü bilen insanların karşısına çıkarak büyük bir sürpriz yaşatacaktır. 

16-09-2019
Yazar Hakkında
Gaye Develi

Gaye Develi

Gaye Develi, 28 Eylül 1999 yılında 17 Ağustos depreminin yıkıcı etkisinden dolayı Gölcük yerine Zonguldak’ta doğmuştur. Daha sonra annes .. devamı.. mail
Yorumlar