CNN Türk’ten ayrılan deneyimli isim Woman Tv ile anlaştı

CNN Türk’ten ayrılan deneyimli isim Woman Tv ile anlaştı
Geçen yıl muhabirlik görevinden ayrıldı , Woman TV’de haber programı sunacak. CNN Türk’ten ayrılan hangi deneyimli isim Woman Tv ile anlaştı!

O bir muhabir. 5 yıldır CNN Türk'te en çetrefilli bölümlerde çalışıyordu. Geçen yıl muhabirlik görevinden ayrıldı ve çiçeği burnunda bir kanalla yani 2018 Aralık ayında kurulan Woman TV’de haber programı sunacak. CNN Türk’ten ayrılan deneyimli isim Woman Tv ile anlaştı haberimizin detaylarını bu sayfadan okuyabilirsiniz.

CNN Türk’ten ayrılan deneyimli isim Woman Tv ile anlaştı

18 yıldır sürdürdüğü muhabirlik hayatıyla haklı bir üne kavuşan Pınar Çıtak Koygun bir süredir boştaydı. 2013 yılında CNN Türk kanalında sürdürdüğü muhabirlik görevine geçen yıl son vermişti. İlginç bir tevafuk olacak onun CNN Türk’ten ayrıldığı günlerde tamamen bir kadın kanalı olan Woman TV kuruldu. İşte şimdi ikilinin yolları kesişti ve Pınar Koygun çok sevdiği muhabirlik hayatına geri döndü. Pınar Koygun bundan böyle Woman Tv ekranlarında cuma günleri saat 14.00'te canlı yayınlanacak 'Hafta Bitmeden' programını sunacak.

Nasıl bir program Hafta Bitmeden?

Hafta bitmeden” programı adından alaşılacağı gibi bir haftalık olayları ele alacak bir program. Güncel haberler, gazete haberleri, stüdyo konukları ve canlı telefon bağlantılarıyla o haftanın gündemine yansıyan konular derinlemesine irdelenecek. Bir saat sürecek programda kadın haberleri ve kadın başarı hikayeleri de kendine yer bulacak.

Pınar Çıtak Koygun kimdir?

İstanbul doğumlu Pınar Koygun, Ege Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümünü bitirdi. 2001 yılında Milliyet Ege'deki "Genç Bakış" sayfasıyla muhabirliğe başladı. Stajını NTV İzmir Haber Merkezi'nde muhabir olarak tamamlayan Pınar Çıtak, İstanbul'a dönerek İstanbul FM'de haber spikeri olarak görev yaptı. Bir haber ajansı tarafından hazırlanan, 81 yerel televizyon kanalında hafta içi her sabah canlı yayınlanan "Anadolu'da Sabah" haber programını sunmasıyla tanındı. Gülgûn Feyman ile Bengütürk TV'ye geçerek "Pınar İle Kahvaltı Haberleri" programını sundu. Ardından Doğan Haber Ajansı'nda Cumhurbaşkanlığı ve Başbakan Muhabirliği yaparak siyaset ve belediye haberlerini takip etti. 2013 yılında geçtiği CNN TÜRK Haber Merkezi'nde muhabir olarak 5 yıl çalıştı. Woman Tv’nin çiçeği burnunda sunucusuna canlitv olarak başarılar diliyoruz.

Woman Tv mi?

Geçn yıl aralık ayında yayına başlayan Türkiye’nin ilk kadın televizyonu Woman TV, Genel Müdürü Ali Güven’in her zaman söylediği gibi kadınların sesi olacak bir kanal olmayı hedefliyor. Genel Müdürü Ali Güven canlitv mikrofonlarına kanalı neden kurduklarını şu cümlelerle anlattı.“Türkiye’de değil, dünyada da kadın temalı ilk televizyon kanalını kurduk ve 24 Aralık’tan bu yana yayındayız. Bana sıklıkla ‘neden kadın kanalı kurdunuz?’ diyorlar. Yanıtım gayet net; Elif’imin, kızımın hepimizin kızlarının geleceği için bu kanalı kurmalıydık. Onlara karşı sorumluluğumuz var. Öncelikle eşitlikçi zihniyet dönüşümü için yayındayız. Türkiye, maalesef toplumsal cinsiyet eşitliğinde 140 ülke arasında 131. sırada. Bunun için sızlanmak değil, çözümün bir parçası olmak istiyoruz. Biz erkeklerin kadına bakış açısını değiştirmek istiyoruz.”

18-10-2019
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar