Kuzgun neden final yaptı?

Kuzgun neden final yaptı?
Star TV ekranlarında seyirciyle buluşan Kuzgun dizisi final bölümüyle ekranlara geldi. Kuzgun neden final yapıyor? sorusu ise seyircilerin en çok merak ettiği konular arasında.

Ay Yapım projesi olan ve Star Tv ekranlarında seyirciyle buluşan Kuzgun dizisi 16 Ekim Çarşamba günü final yaptı. Kuzgun dizisinin neden final yaptığı sorusu ise televizyon dünyasında en çok konuşulanlar arasında. Oldukça iddialı başlayan Kuzgun dizisinin, istenilen reytinge ulaşamadığı için final kararı alındığı iddialar arasında. Kuzgun dizisi yeni sezona başladığı günden beri reytinglerde istenilen sıralamalara gelemiyordu. Çarşamba günleri yayınlanan Kuzgun dizisi 9 Ekim 2019'da yayınlanan bölümüyle AB reyting sonuçlarında 14. sırada yer alırken, daha önceki hafta, yani 2 Ekim’de yayınlanan bölümde ise 13. sırada yer almıştı. Bu nedenle alınan final kararında bu verilerin önemli bir etkisi olduğu düşünülüyor.

Kuzgun'un final yapma sebebi reyting mi?

Kuzgun dizisi ile ilgili bitecek iddiaları geçen Mayıs ayından biri konuşuluyordu. Ay Yapım'ın Star Tv ile yaptığı anlaşmanın biteceği o dönemde de gündeme gelirken problemin yine reyting oranlarının düşüklüğü olduğu iddia edilmişti. Yeni sezona başlayan Kuzgun'un şansı yine yaver gitmedi ve dizi final yapmak durumunda kaldı. Yeni sezona diğer kanallarda başlayan yeni diziler damga vururken, eski sezondan devam eden dizilerin izleyicilerinin bir bölümü de aynı gün yayınlanan yeni dizlere kaydı. Örneğin Kuzgun'la aynı gün yayınlanan TRT 1'in yeni dizisi Benim Adım Melek, ve Kanal D'de yayınlanan Afilli Aşk dizisi sezona hızlı bir giriş yaptı ve final bölümünde bile Kuzgun dizisinin oldukça önünde bir sıralamaya sahip oldular.

Kuzgun'da mutlu son

Kuzgun dizisinin final yapacağı 16 Ekim'deki bölümün fragmanı yayınlandığında seyirciyle paylaşılmıştı. Dizi 21. bölümünde mutlu sonla biten bir hikayeyle televizyon dünyasına veda etti. 16 Ekim'de yayınlanan son bölümde Kuzgun dizisinde düğün vardı. Dış mekanda kır düğünü formatında hazırlanan güzel bir dekorla Dila ve Kuzgun'un düğün sahnesi dizinin son sahnesi oldu. 'Seninle Olmak Var Ya' isimli nostaljik şarkı eşliğinde dans eden Dila ve Kuzgun'un dans sahnesi Kuzgun hayranlarının akıllarında son kare olarak yer edindi. Ve Kuzgun sezona ve veda etti.

21 bölüm devam eden Kuzgun dizisinin kadrosunda, "Barış Arduç (Kuzgun), Burcu Biricik (Dila), Settar Tanrıöğen (Terzi Derviş), Hatice Aslan (Meryem) Levent Ülgen (Rıfat) Caner Şahin (Kartal), Ahsen Eroğlu (Kumru), Aytek Şayan (Ali), İpek Erdem (Şermin), Derya Beşerler (Seda)" gibi isimler yer alırken dizinin yönetmenliğini ise Bahadır İnce üstlenmişti.

17-10-2019
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar