Jet Sosyete 40. ve 41 bölümü yayınlandı! Dizi nereden, nasıl izlenecek?

Jet Sosyete 40. ve 41 bölümü yayınlandı! Dizi nereden, nasıl izlenecek?
Ekranların tek komedi dizisi Jet Sosyete izleyicileriyle buluştu. Jet Sosyete 40. ve 41 bölümü yayınlandı! Jet Sosyete dizi nereden, nasıl izlenecek?

Jet Sosyete tekrar sevenleriyle buluştu. Gürse Birsel’in kaleme aldığı ekranların tek komedi dizisi Jet Sosyete 3. Sezonuna iki bölümle birlikte hızlı bir giriş yaptı. Star TV ile ilk sezonunda büyük başarı elde eden Jet Sosyete 2. Sezonunu da TV 8 ekranlarında geçirmişti. Dizi sürelerinin uzun sürmesinden dolayı sık sık şikayette bulunan Gürse Birsel hedefine bu sezon ulaşmış gibi. Evet, Jet Sosyete 40. ve 41 bölümü yayınlandı! Jet Sosyete dizi nereden, nasıl izlenecek? İşte haberimizin ayrıntıları…

Jet Sosyete yeni bölümler nasıl izlenebilir?

Jet Sosyete artık dijitalde… Yayınlandıktan sonra istediğiniz zaman izleyebilirsiniz. Star Tv, Tv 8 derken artık Jet Sosyete Puhu Tv’de… Bir hafta önce yayınlanması beklenen dizi Barış Pınarı Hareketi başlaması dolayısıyla yayınlanmamıştı. Gürse Birsel bu yayınlanmama sebebini sosyal medyadan duyurdu.

“Sevgili Jet Sosyete izleyicileri, aklımızda şehitlerimiz, hayatını kaybeden bebeklerimiz varken, kalbimiz mücadele içindeki kardeşlerimizle, evlatlarımızla iken bugün sezonu açamayacağımıza karar verdik. Komedi iyi gelir ama galiba bu akşam ne siz ne biz neşe ve eğlenecek gücü bulamayacağız. Affınıza sığınarak ilk bölümümüzün puhutv’deki yayınını erteliyoruz. Daha güzel bir günde görüşmek üzere.”

Puhu Tv’de 40 ve 41. Bölümlerinde neler oldu?

40. bölüm ekranlardaki klişe sahnelerle dalga geçen ve bu sahneleri tiye alan bir bölüm olmuş. Rtük denetimleri nasıl olacak aslında bu bölümle anlaşılmaya çalışıyor. Öyle ki blulanmayan alkol bardakları bakalım Rtük’ten nasıl tepki alacak? Bu sahnelerin bilerek yazıldığı aşikar. Giriş sahnesinde ayrılan karakterler için kurulan hikaye de oldukça manidardı. Gizem’in yazarlık macerası ise daha önce Yasak Elma’da kullanıldığı için izleyiciye kopya içerik izlenimi doğurdu.

Jet Sosyete 41. Bölüm de oldukça komikti. Jet Sosyete’nin ilk bölümünden itibaren işlenen Gizem ve Cengiz arasındaki yaş farkı 3. Sezonun 2. Bölümünde de işlenmesi garipti. Bu yaş çekişmesi arasında Cengiz’in ayağının kırılması da ailede işleri hayli karıştırdı.  Bu arada 41. bölümde İlayda aşk kapısını aramaya devam etti. Yazarlık tecrübesiyle birlikte Gizem’e gelen reklam teklifi herkesi şaşırtmış olsa da Cengiz bu teklife nasıl yaklaşacak acaba diye izleyiciyi uzun süre düşündürdü. Bu teklifle birlikte Safiye ile Tony hemen Gizem’in menajeri olmak için yarışmaya başladılar.

19-10-2019
Yazar Hakkında
Aslıhan Karakoç

Aslıhan Karakoç

Lise eğitiminde tek başına dergi çıkaracak kadar yayıncılık sevdasıyla yatıp kalkan Aslıhan, Marmara Üniversitesi Gazetecilik bölümünü .. devamı.. mail
Yorumlar