Çocuk 16. Bölüm İzle!

Çocuk 16. Bölüm İzle!
Çocuk 16. Bölüm İzle; 14 Ocak Salı akşamı 16. Bölümüyle ekrana gelen Çocuk Dizisi’nin 16. Bölümünü tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

Yılbaşı tatili ve yeni reklam rezervasyonları nedeniyle iki haftalık aranın ardından 16. Bölümüyle 14. Ocak Salı akşamı seyirciyle buluşacak olan Çocuk saat 20.00’da Star Tv’de ekrana geliyor. Oyuncu kadrosunda Nazan Kesal, İsmail Hacıoğlu, Serhat Teoman gibi ünlü oyuncuları barındıran dizi başladığı günden itibaren seyirciden olumlu dönüşler almasına karşın reytinglerde bir türlü istenilen seviyeye ulaşamadı. 1441 Productions tarafından hazırlanan ve Serkan Birinci’nin yönetmenliğini yaptığı dizi sık sık erken final yapacak iddialarıyla gündeme gelmesine rağmen yayınına devam ediyor. Küçük Efe’nin hikayesi üzerine kurulu dizide bu bölüm bütün dengeleri değiştirecek gelişmeler yaşanıyor. Star Tv’nin Salı akşamlarının beğenilen dizisi Çocuk’un 16. Bölümünü tek parça izlemek için detaylar haberimizde!

Çocuk Dizisi Son Bölümünü Tek Parça Ful İzle!

Sezon başında Star Tv ekranlarında yayınlanmaya başlayan ve 1441 Productions tarafından hazırlanan dizinin yayınlanan son bölümünde Efe’nin vekâletini almak için uğraşan Hasan bunda başarısız olmuştur. Bu arada babasıyla ilgili gerçeklerin peşini de bırakmayan Hasan tüm olumsuzluklara rağmen planlarından vazgeçmez. Akça’nın evlilik teklifini reddetmesi de Hasan’ı iyice düşündürmektedir. Tüm bu sorunlarla baş etmeye çalışan Hasan 16. Bölümde bambaşka sorunlarla daha yüzleşecektir.

Çocuk 16. Bölüm Özeti!

Star Tv’nin Salı akşamlarının dizisi Çocuk bu akşam 16. Yeni bölümüyle ekrana geliyor. Dizi bu bölümde büyük bir kırılma ve sürprizle başlıyor. Diziye yeni karakteri Rıza tüm dengeleri değiştirmek ve kartları yeniden dağıtmak üzere geliyor. Rıza’nın yıllar sonra ortaya çıkması ve halen evli olduğu karısı Asiye’nin karşısına çıkması herkesi şok etmiştir. Hasan ise bu gelişmeyle şok olurken aynı zamanda babasının akıbetiyle ilgili sorularına cevaplar aramaya devam etmektir. Ancak annesi Asiye’nin köşkte kalacağını öğrenmesi ise Hasan için başka bir yıkım olur. Bu arada annesinin kocası Rıza ile tanışması Asiye için kaygıların başlangıcı olur. Hasan babasının akıbetini araştırırken babasını öldüren adam olan Rıza karşısındadır ancak Hasan’ın bundan haberi yoktur. Hasan gelişmeler karşısında bundan sonra sadece babasının akıbetini öğrenmeye ve Efe’nin velayetini almaya çalışacaktır. Ancak bölümün asıl krizi bu sırada patlak verir. Efe tüm kavga ve tartışmaların kendi yüzünden çıktığını düşünerek ve buna bir son vermek isteğiyle evi terk eder. Efe nereye gittiğini ne yapacağını bilemeden çıkar gider.  

Çocuk 16. Yeni bölümü tek parça izlemek ve dizi hakkında haberleri takip etmek için canlitv.com adresini takip edebilirsiniz.

14-01-2020
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar