Oğuzhan Koç’tan sevenlerine büyük sürpriz!

Oğuzhan Koç’tan sevenlerine büyük sürpriz!
Ünlü oyuncu ve şarkıcı Oğuzhan Koç'tan hayranlarını heyecanladıracak bir adım geliyor. Oğuzhan Koç sevenlerine büyük bir sürpriz hazırladı. İşte, Oğuzhan Koç'tan sevindiren haber.

Müzik dünyasının sevilen sanatçısı ve başarılı oyuncu Oğuzhan Koç'tan hayranlarını sevindirecek haber geldi. Özellikle gençlerin çok sevdiği şarkılara imza atan ve hit parçaların sahibi Oğuzhan Koç yeni bir albümle yine müzik listelerini sallamaya hazırlanıyor. Youtube üzerinden kendi şarkılarını yineden yorumlayıp paylaşan Oğuzhan Koç bu platformda da ciddi izlenme oranlarını yakalamıştı. Yaptığı her işte başarıya ulaşan Oğuzhan Koç yeni albümüyle de sektöre iddialı bir giriş yapacak. Oğuzhan Koç 5 yeni şarkıdan oluşan 'Ev' isimli albümüyle hayranlarının karşına çıkmaya hazırlanıyor.

Sürpriz albümde hangi şarkılar var?

Oğuzhan Koç'un 'Ev' adını verdiği yeni albümünde 5 yeni şarkının yanısıra daha önce yayınlanmış 12 şarkısının akustik versiyonu bulunuyor. Koç hayranlarının uzun süredir beklediği yeni albümde bir de Murat Boz'un seslendirdiği Yüzüm Yok şarkısının olduğu öğrenildi. Albümün düzenlemesini Çağrı Telkıvıran yaparken, yeni şarkıların tümünün söz ve bestesi ise Oğuzhan Koç'a ait. Oğuzhan Koç 'Ev' albümünde sadeleşmeye ve içe dönmeye yönelirken, kendisinin de olgunlaşma süreci olarak tanımlıyor.

Oğuzhan Koç 5 yeni şarkıyla geliyor

Tüm dijital platformlarda 17 Ocak günü yayınlanacak albümün ilk klibi ise eş zamanlı olarak Oğuzhan Koç'un Youtube kanalında da gösterime sunulacak. Ev albümünün ilk klip çekilen parçası ise "Hesabıma Yazıyor” oldu. Oğuzhan Koç'un sevilen yorumuyla müzikseverleri mest edecek birbirinden özel şarkılar için geri sayım başladı. Sevilen şarkıcı Koç'un Ev albümünde yer alan yeni şarkıların isimleri ise şöyle; "Aşk Dediğin", "Utan", "Unutma Bari Beni", "Yok Sanayım". Bomba gibi 5 yeni şarkıyla sevenleriyle buluşacak Oğuzhan Koç'un yeni albümüne canlitv.com olarak başarılar diliyoruz.

Oğuzhan Koç kimdir?

Hem oyuncu olarak hem de şarkıcı olarak büyük bir başarı yakalayan ve önemli bir hayran kitlesine ulaşan Oğuzhan Koç 1985 Erzincan Refahiye doğumlu. Müzik ve oyunculuk deneyimelerine okul yıllarında başlayan Oğuzhan Koç üniversite yıllarında İstanbul'a geldi. İlk olarak , 2009 yılında Yılmaz Erdoğan’ın Neşeli Hayatlar filminde yer alan Oğuzhan Koç, daha sonra Kanal D'de yayınlanan "Çok Güzel Hareketler Bunlar" komedi programında skeçler yazdı ve oyunculuğunu sergiledi. İnternet dünyasında da bir fenomen haline gelen Koç, birbirinden güzel şarkılarıyla büyük bir hayran kitlesi yakaladı.  

13-01-2020
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar