Tuba Büyüküstün’ün dizisi Rise Of Empires Ottoman’ın Netflix’te yayın tarihi belli oldu!

Tuba Büyüküstün’ün dizisi Rise Of Empires Ottoman’ın Netflix’te yayın tarihi belli oldu!
Tuba Büyüküstün’ün başrollerinde olduğu Rise Of Empires Ottoman için geri sayım başladı. İşte, Rise Of Empires Ottoman’ın Netflix’te yayın tarihi!

Dünyaca ünlü yayın platformu Netflix için hazırlanan belgesel dizi Rise Of Empires Ottoman için geri sayım başladı. Tuba Büyüküstün’ün başrollerinde olduğu ve çok merak edilen Rise Of Empires Ottoman tüm dünyada aynı anda yayına sunulacak. 190 ülkede 158 milyon sinema filmi, dizi ve belgeselin olduğu eğlence odaklı platform Netflix son dönemlerde Türk yapımlarıyla gündemde. Rise Of Empires Ottoman'da Türkiye'de heyecanla beklenen yapımlar arasında. 6 bölüm çekilen Rise Of Empires Ottoman, 24 Ocak 2020'de tüm dünya ile birlikte Türkiye'de de yayında olacak.

Rise Of Empires Ottoman’ın oyuncu kadrosunda kimler var?

Başrollerinde Tuba Büyüküstün, Cem Yiğit Üzümoğlu, Selim Bayraktar, Birkan Sokullu, Osman Sonant, Tolga Tekin, Ushan Çakır, Damla Sönmez’in olduğu Rise Of Empires Ottoman'ın yapımını Karga Seven ve STX Entertainment beraber üstlendi. Senaryosu, Prof.Dr. Celal Şengör ve Dr. Emrah Safa Gürkan danışmanlığında kaleme alınan belgesel dizinin yönetmen koltuğunda ise Emre Şahin var. Güzel oyuncu Tuba Büyüküstün'ün başrol alacağı dizi 6 bölüm çekilecek ve Osmanlı İmparatorluğu'nu anlatacak. Dizinin senaryosu hakkında ise en çok merak edilenlerden biri Celal Şengör'ün nasıl bir etkisi olacağı. Prof.Dr. Celal Şengör, Türkiye'de farklı yorum ve çıkışlarıyla tanınan biri.

Rise Of Empires Ottoman’ın konusu nedir?

Netflix'in 2020'ye damga vuracak yapımlarından biri olmaya aday Rise Of Empires Ottoman, alışılmışın dışında bir tarih anlatımıyla izleyiciyle buluşacak. Belgesel tarzında çekilen dizide Osmanlı İmparatorluğu'nun en tanınmış ve başarılı bir yönetim sürdürmüş padişahı Fatih Sultan Mehmet odağında o dönem ve İstanbul'un fethi anlatılacak. Fatih Sultan Mehmet'in tahta çıkışı, yükselişi ve en sonunda İstanbul'un fethedilmesi alışılmış tarih anlatımının dışında farklı bir yorumla ele alınacak. Çekimleri İstanbul'da yapılan Rise Of Empires Ottoman Netflix aracılığıyla tüm dünyada aynı anda gösterime girecek. Hem İstanbul'un hem de Osmanlı'nın dünyaya tanıtımı açısından oldukça büyük öneme sahip Rise Of Empires Ottoman Netflix platformunda 24 Ocak 2020'de tüm dünya ile birlikte Türkiye'de de yayında olacak.

15-01-2020
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar