Çocuklar Duymasın 68. yeni bölüm fragmanı izle

Çocuklar Duymasın 68. yeni bölüm fragmanı izle
Çocuklar Duymasın 68. yeni bölüm fragmanı izle. Çocuklar Duymasın yeni bölüm izle. Çocuklar Duymasın yeni bölüm fragmanı yayınlandı.

Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Çocuklar Duymasın, yeypyeni bölümleriyle ekranlarda olmaya devam ediyor. Birbirinden başarılı isimlerin yer aldığı Çocuklar Duymasın dizisinde her hafta bir başka sürpriz yaşanıyor. Her Çarşamba sevdikleriyle buluşan dizinin 68. yenibölüm fragmanı yayınlandı. Çocuklar Duymasın yeni bölümde neler yaşanacak? Çocuklar Duymasın 68. yeni bölüm fragmanı izle.

Birol Güven öncülüğünde yürütülen Çocuklar Duymasın dizisi, en sevilen bölümleriyle ekranlarda yer almaya devam ediyor. Aile-komedi dizisi olarak ilerleyen Çocuklar Duymasın senaryosunda Birol Güven başta olmak üzere Metin Açıkgöz, Nilüfer Yenidoğan, Özlem Aybek, Müfit Can Saçıntı ve Caner Güler gibi oldukça başarılı isimler yer almaktadır. Yönetmen koltuğunda Bora Tekay, Raşit Çelikezer ve Günay Köker'in yer aldığı Çocuklar Duymasın dizisi ilk olarak 2002 yılında TGRT kanalında yayınlanmaya başlamıştı. Günümüzde ise Kanal D ekranlarında her Çarşamba 20:00'da ekranlarda olmaya devam ediyor.

Çocuklar Duymasın 68. yeni bölüm fragmanı izle

Çocuklar Duymasın 68. yeni bölümde, sevgililer gününe az bir zaman kalmıştır. Meltem'in tüm ısrarlarına rağmen Haluk, tüm planlara karşı çıkar. Tuna ise tam tersi güzel bir mekanda yer ayırtıp hep birlikte eğlenmek ister. Israrlara daha fazla dayanamayan Haluk, yapılan planı kabul eder. Ancak büyük bir sorun vardır... Sevgililer günü akşamında gittikleri mekana dair hiçbirşey yoktur. Yaşanan bu talihsizliklerin yanı sıra Meltem ile Haluk'un peşindeki gizemli kişi her geçen daha da can sıkıcı olmaya başlar. Peki bu gizemli kişi kimdir?

Çocuklar Duymasın oyuncuları

Başrollerinde Tamer Karadağlı ve Pınar Altuğ'nun yer aldığı Çocuklar Duymasın dizisinde Zeynep Tokuş, Ayşecan Tatari, Hayal Kahraman Özalp, Bengisu Özenel, Furkan Kızılay, Mehmet Baran Erdoğan, Zeyno Günenç, Özgür Ozan, Ferdi Akarnur, Ayşen Tekin, Anta Toros, Nejat Birecik ve Volkan Severcan gibi oldukça başarılı isimler yer almaktadır.

Buse Sinem İren kimdir?

1 Mart 1992 yılında dünyaya gelen Buse Sinem İren, Trabzon doğumludur. İlk olarak ekranlara Kim Milyoner Olmak İster adlı yarışmaya katılarak gelmiştir. Daha sonra ise Çocuklar Duymaın adlı dizide Emre'nin sevgilisi Simay karakterini canlandırmıştır.

09-02-2019
Yazar Hakkında
Özlem Olgunsoy

Özlem Olgunsoy

Özlem 1995 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Eğitimini tamamladıktan sonra iş hayatına atıldı. Çocuk gelişimi, sağlık, medya konuları .. devamı.. mail
Yorumlar