Muhteşem İkili final bölümü fragmanı izle

Muhteşem İkili final bölümü fragmanı izle
Kanal D ekranlarının yeni dizisi Muhteşem İkili için final kararı alınmıştı. Muhteşem İkili final bölümü fragmanı yayınlandı. Muhteşem İkili 12. bölüm fragmanı izle.

Kanal D ekranlarının dizisi olan Muhteşem İkili, 12. yeni bölümü ile final yapacak. Her Salı Kanal D ekranlarında seyircisi ile buluşan dizi 12. yeni bölümü ile final yaparak ekranlara veda edecek. Dizinin final yapmasındaki neden ne? Muhteşem İkili neden final yapıyor? Muhteşem İkili final bölümü fragmanı izle. İşte Muhteşem İkili dizisi ile ilgili merak ettiğiniz tüm ayrıntılar..

Geçtiğimiz Kasım ayında ekranlara gelmeye başlayan Muhteşem İkili dizisifinal kararı almıştı. Final yapacağını duyan seyirci ise çok üzgün. TMC tarafından yürütülen Kanal D dizisi Muhteşem İkili oldukça başarılı bir kadroya sahip.

Muhteşem İkili dizisi neden Final Yapıyor?

1 Kasım 2018 tarihinde ilk bölümü ile ekranlara gelen Muhteşem İkili dizisi, Kanal D ekranlarında her Salı seyircisi ile birlikteydi. Kanal D'nin Demirören Medya'ya geçiş yapmasının ardından bir çok dizinin final kararı alınmıştı. Arka Sokaklar dışındaki tüm diziler için final kararı alan Muhteşem İkili 12 Şubat Salı günü 19:45'te 12. yeni bölümü ile ekranlara veda edecek.

İlk olarak Perşembe akşamları ekranlara gelen proje daha sonra yayın gününü değiştirmiş, Salı günleri seyircisi ile buluşmuştu. Ancak yinede reytinglerde istediği başarıyı yakalayamayan Muhteşem İkili dizisine Kanal D tarafından final kararı verilmişti. Kısa süre önce final kararı alan dizinin final fragmanı yayınlandı. 

Barca final bölümünde intikam peşinde koşarken, MKC ise ameliyta girmek için hazırlanmaktadır. Herşeyden habersiz olan MKC ameliyata girecek mi? Barca, MKC'yi kurtarabilecek mi? Muhteşem İkili final bölümünde neler yaşanacak? Muhteşem İkili Salı günü 12. bölümü ile final yapacak. Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Muhteşem İkili final bölümü izle.

Başrollerinde İbrahim Çelikkol ve Kerem Bürsin'in yer aldığı Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Muhteşem İkili kadrosunda Özge Gürel, Öykü Karayel, Mahir Günşıray, Engin Şenkan, Zafer Algöz, Şive Şenözen, Bora Koçak, Sabahattin Yakut, Özbek Kaplan, Alper Baytekin, Gökay Müftüoğlu, Su Demirel ve Fuat Fatih Odabaş gibi oldukça başarılı isimler yer almaktadır.

Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Muhteşem ikili final bölümü ile Salı günü 19:45'te sizlerle olacak.

08-02-2019
Yazar Hakkında
Özlem Olgunsoy

Özlem Olgunsoy

Özlem 1995 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Eğitimini tamamladıktan sonra iş hayatına atıldı. Çocuk gelişimi, sağlık, medya konuları .. devamı.. mail
Yorumlar