Çocuklar Duymasın yeni bölüm ne zaman?

Çocuklar Duymasın yeni bölüm ne zaman?
Çocuklar Duymasın yeni bölüm ne zaman? Çocuklar Duymasın ne zaman başlayacak? Kanal D yayın akışı. Çocuklar Duymasın neden yok?

Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Çocuklar Duymasın, yeni bölümü merakla bekleniyor. Yılbaşı nedeniyle yayınlara bir süre ara veren diziler, seyirci tarafından büyük tepki toplamıştı. Şimdi ise dizilerin ne zaman başlayacağı merak konusu oldu. Peki Kanal D kanalının dizisi Çocuklar Duymasın ne zaman başlayacak? 16 Ocak Kanal D yayın akışı.

Mint Motion Pictures Yapım'ın üstlendiği Kanal D ekranlarında yayınlanan, Çarşamba akşamlarının eğlenceli dizisi Çocuklar Duymasın yılbaşı özel programı ile ekranlara gelmişti. İki haftadır yayınlara ara veren Çocuklar Duymasın ne zaman yayınlanmaya başlayacak? Kanal D yayın akışı listesinde bu hafta Çocuklar Duymasın var mı? Çocuklar Duymasın 65. yeni bölüm ne zaman yayınlanacak?

Çocuklar Duymasın Neden Yok?

2019 yılının girmesiyle kanallar tarafından tüm yapımların bir hafta yayınlara ara vermesi planlanmıştır. Ancak ekonomik sıkıntılar nedeniyle bu süre en az 3 hafta ile sınırlandırılmıştır. Bu nedenle dizilerin yeni bölümlerinin ne zaman yayınlanacağı merak konusu oldu.

Çocuklar Duymasın Yeni Bölüm Ne Zaman Yayınlanacak?

Kanal D'nin en çok dizilerinden birisi olan Çocuklar Duymasın, evenlerini oldukça üzmüştü. Başrollerinde Tamer Karadağlı ve Pınar Altuğ'un bulunduğu Birol Güven'e ait dizi ilk olarak 2002 yılında ekranlara gelmişti. TGRT ekranlarında yayın hayatına başlayan dizi, büyük bir izleyici kitlesi sağlayınca kısa bir aradan sonra tekrar ekranlara gelmeyi başardı. Atv kanalından sonra Kanal D ekranlarında yepyeni bölümleriyle sizlerle olmaya devam eden Çocuklar Duymasın, hatrı sayılır dizilerden birisi haline geldi. 64. yeni bölümü ile yılbaşına özel yayınlanan Çocuklar Duymasın, izleyenler tarafından oldukça ilgi görmüştü. Ardından Çocuklar Duymasın yeni bölüm ne zaman yayınlanacak? sorusu merak edilmeye başladı. Yılbaşı nedeniyle bir süre yayına ara veren Çocuklar Duymasın, 65. yeni bölümü ile 23 Ocak Çarşamba günü ekranlarda olmayı planlıyor.

Kanal D yayın akışı

07:15 Hayat Sağlıklı Güzel

08:30 Akasya Durağı

09:30 Müge ve Gülşen'le 2.Sayfa

12:15 Gelinim Mutfakta

16:00 Arka Sokaklar

18:45 Buket Aydın'la Kanal D Haber

19:45 Uzay Oyunları

21:45 Çocuklar Duymasın (tekrar)

00:30 Uzay Oyunları

02:45 Gelinim Mutfakta (tekrar)

05:30 Kavak Yelleri (tekrar) 

16-01-2019
Yazar Hakkında
Özlem Olgunsoy

Özlem Olgunsoy

Özlem 1995 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Eğitimini tamamladıktan sonra iş hayatına atıldı. Çocuk gelişimi, sağlık, medya konuları .. devamı.. mail
Yorumlar