Kadın 46. yeni bölüm fragmanı / Hatice öldü mü?

Kadın 46. yeni bölüm fragmanı / Hatice öldü mü?
Kadın yeni bölüm ne zaman? Kadın dizisi 46. yeni bölüm ne zaman? Kadın dizisi fragmanı yayınlandı mı? Kadın dizisinde kim öldü?

Fox tv ekranlarının büyük bir ilgiyle takip edilerek izlenen dizisi Kadın, 46. yeni bölümü fragmanı yayınlandı. Başrollerinde Özge Özpirinçci, Caner Cindoruk ve Bennu Yıldırımlar'ın yer aldığı Kadın dizisi her Salı FOX TV ekranlarında saat 20:00'da yayınlanmaya devam ediyor. Son bölümde yaşananların ardından seyirci, 46. bölümde neler yaşanacak sorusunun cevabını aramaya başladı. Peki Kadın dizisi 46. fragmanında neler yaşanıyor? Kadın dizisi son bölümde neler yaşandı? İşte Kadın dizisi ile ilgili aradığınız tüm detaylar...

Medyapım'ın üstlendiği Kadın dizisi son bölümde, Nezir'in Bahar'ın evine adam göndermesiyle, Sarp çocuklarını ve Bahar'ı güvenli bir yere götürmek için ilk adım atmıştı. Tam da o esnada duyulan ateş sesi yürekleri ağıza getirdi. Bahar'ın evine girmeye hazırlanan adamlardan birisinin 'Kadın öldü' diye bağırarak binadan çıkmasıyla birlikte izleyenleri merak sardı.Ölen kadının kim olduğu düşünen izleyenler merakla Kadın dizisi 46. yeni bölüm fragmanını beklemeye başladı.

Dizilerin bir çoğunun yılbaşından sonra henüz yayın hayatına başlamamış olması, Kadın dizisinde ki ilgiyi de artırmıştı. Büyük bir heyecan ile izlenen Kadın dizisi yayınlanan son bölüm ile izleyenlerden tam not aldı. Peki Kadın dizisi 46. yeni bölümde neler yaşanacak? İşte Kadın 46. yeni bölüm ile ilgili tüm detaylar...

Başrollerinde Özge Özpirinçci, Caner Cindoruk ve Bennu Yıldırımlar'ın bulunduğu Kadın dizisinde Seray Kaya, Ece Özdikici, Devrim Özder Akın, Feyyaz Duman, Ayça Esturan, Kübra Süzgün, Ali Semi Sefil gibi oldukça başarılı isimler yer almaktadır.

Kadın 46. yeni bölüm fragmanında neler yaşanıyor?

Kadın dizisi 46. yeni bölüm fragmanında apartmandan çıkan ceset görenleri şaşkına çevirmekte. Öte yandan Bahar ve Sarp, çocukları ile birlikte arabaya binerken Arif'i görüyoruz. Elleri kanlı bir şekilde Arif'i gören Enver şok olacaktır. Yayınlanan 46. yeni bölüm fragmanında ölen kadın, Hatice mi? sorusu akıllara geldi. Ancak henüz FOX TV ekranlarının Kadın dizisi 46. yeni bölüm fragmanında kimin öldüğünü göremiyoruz.

Tüm detayları öğrenmek için Kadın dizisi 46. yeni bölüm 22 Ocak Salı günü saat 20:00'da Fox Tv ekranlarında...

17-01-2019
Yazar Hakkında
Yorumlar