Çocuklar Duymasın’a 4 Yıllık Ara!

Çocuklar Duymasın’a 4 Yıllık Ara!
2002'den beri yayında olan ve geçtiğimiz bölüm final yapan Çocuklar Duymasın Dizisinden flaş karar! Dizinin yapımcısı Birol Güven 2023'te ekranlara tekrar döneceklerini söyledi.

Bazı diziler vardır sanki hepr zaman varmış her zamanda olacakmış gibi gelir insana. Biteceği akla gelmez. Uzun yıllar devam eder. MİNT Yapım’ın Çocuklar Duymasın’da bunlardan biri. 2002 yılında televizyon hayatına başlayan Çocuklar Duymasın ile bir nesil büyüdü. Hatta dizinin küçük afacan karakteri havuç kocaman adam oldu ve hatta evlilik için adım bile attı. Ablası zaten evlendi gitti. Tüm Türkiye’nin bildiği bir zamanların mfenomen ve reyting rekortmeni dizisi geçtiğimiz hafta yayınlandığı kanal olan Kanal D’de sezon finali yapmıştı. Dizinin kötü giden reytingleri bunda en büyük sebepti. Şimdi ise yapımcı ve senarist Birol Güven diziyle ilgili şok bir açıklama yaptı.

Çocuklar Duymasın’a 2023’e Kadar Ara!

Türk televizyon tarihinin uzun soluklu dizilerinden biri olan Çocuklar Duymasın hakkında, "her yaştan seveni olduğunu bildiğimiz dizi için bitme kelimesini kullanmıyoruz" diyen yapımcı ve senarist Birol Güven, sadece ara verdiklerini ve bu aranın birkaç yıl sürebileceğini belirtti. 2023 yılının herkes için büyük önem ifade ettiğini belirtten yapımcı, herkesin dilinde olan 2023'ü merak ettiklerini, herkesin bir hedefi olan Cumhuriyet'in 100. yılının kendileri içinde büyük bir önem taşıdığını belirtti. Dünya ve Türkiye'de gerçekleşecek yenilikleri 2023 yılı geldiğinde değerlendireceklerini belirten Birol Güven, gündelik hayattaki değişimlerle ilgili neler yapılabileceğini göreceklerini ifade etti. Yaklaşık 20 yıllık yayın hayatları boyunca, izleyicilerinin tecrübe kazandıklarını belirten Birol Güven, bu durumun yapımcıların işlerini zorlaştırdığını belirtti. Bazı dönemler yayın hayatına ara vererek devam eden dizi, Birol Güven'in açıklamalarıyla 2023 yılına kadar rafa kalkmış durumda.

Yapımcı Birol Güven Açıkladı!

Birol Güven bir program kapsamında geldiği Bursa'da yaptığı açıklamada, 2002'de gösterime başlayan ve zaman zaman ara vermesine rağmen bu güne kadar devam eden Çocuklar Duymasın dizisine ara verdiklerini anımsattı. Güven, dizide şimdilik final yaptıklarını vurgulayarak, şöyle konuştu: "Değişen dünya, yaşam stilimiz, Türk toplumundaki değişimler gerçekleştikten sonra yeni senaryolarla tekrar geleceğiz. Bugünü yeteri kadar anlattığımızı düşünüyoruz. 2023'te geri dönüp neler değişti diye yapabiliriz gündelik hayatı. Değişik dönemlerde 2002'den beri aralar vererek devam ediyoruz. Şimdi hedef 2023 gibi gözüküyor. Çocuklar Duymasın 2023'te tekrar ekranlara dönecek. 2023 herkesin dilinde, hepimiz merak ediyoruz Cumhuriyetin 100. yıl dönümünü. Herkeste bir 2023 hedefi var çünkü herkes diyor ki 2023'te çok şey değişecek. Bunu da birinin anlatması gerekiyor. Bunu da eskiyle kıyaslayarak en iyi Çocuklar Duymasın anlatır." Her ne kadar 2023 bir televizyon dizisi için uzak bir hedef olsa da konu Çocuklar Duymasın olunca bu durum değişiyor. Bizde merakla bekliyoruz 2023’ü ve değişen Çocuklar Duymasın’ı…

18-04-2019
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar