Çocukluk 9. Bölüm İzle!

Çocukluk 9. Bölüm İzle!
Çocukluk 9. Bölüm İzle; 4 Aralık Cuma akşamı 9. Yeni bölümüyle ekrana gelen Çocukluk adlı dizinin 9. Bölümünü tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

Çocukluk 9. Bölüm İzle; Oyuncu kadrosunda Erdal Beşikçioğlu, Beren Gökyıldız, Burcu Özberk, Selen Öztürk ve Kübra Süzgün’ün rol aldığı Çocukluk Dizisi bu akşam 9. Bölümüyle saat 20.00’da Fox Tv’de ekrana geliyor. Sezonun flaş yapımlarından olan ve dram türünde işlenen Çocukluk Dizisi Cuma akşamlarının en çok seyredilen yapımları arasında yer alıyor. Bir çocuk evinde kalan kimsesiz çocukların öz ailelerini bulmaların hikayesinin ele alındığı ve evde kalan çocukların birbirini kardeş bildiği ve ömürlerinin geri kalanını buna göre şekillendirdikleri dizi her hafta seyircinin daha çok ilgisini ve dikkatini çekmeyi başarıyor. Çocukluk bu akşam 9. Bölümüyle ekranlara geliyor.

Çocukluk Dizisi Son Bölümde Neler Yaşandı?

Sezonun flaş yapımlarından olan Çocukluk yayınlanan son bölümde Mahir ve Günay’ın sekiz yıl sonra buldukları çocuklarıyla bütün dünya kendilerine verilmiş gibi sevinirler. Ancak gerçek aslında hiçte tahmin etmedikleri gibidir ve buldukları çocuk kendisini büyüten annesinin planları doğrultusunda harekete geçer. Mahir tam oğluna kavuşmuşken bu sefer yeni bir mücadelenin içine girer ancak bu sırada Mavi’nin hayatının yanlışına sürüklendiğini fark edemez.

Çocukluk 9. Bölümde Neler Oluyor?

Mahir ve Gülay sekiz yılın ardından buldukları çocukları Ali Kaan’ın sevinciyle deliye dönmüşlerdir. Bu sırada Çocuk Evinde Mavi bazı sorunlar yamaktadır ve Mahir’in kendisine yardım edecek durumda olmadığını düşünerek öğretmeninin yanına gitmeye karar verir. Bu durumu öğrenen herkes şok olur. Yuvada Ayşegül’ün Mahir’in yardımına ihtiyacı vardır. Ancak mahir aradan geçen yılların özlemiyle Yuva ve Ali Kaan arasında bir seçim yapmak zorunda kalır. Ya eve gidecek Gülay’la birlikte Ali Kaan’ın dertleriyle ilgileneceklerdir ya da Mahir yuvada kalacaktır. Mahir bu seçimde sekiz yılın hasretiyle oğlunu seçer ve Mavi’nin dertleriyle ilgilenmek de ve bu sorunları çözmek de Ayşegül’e kalır. Ayşegül’ün alacağı bir karar ise herkesin hayatını etkileyecektir. Bundan sonra hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır ve bu sırada da Ali Kaan’ı büyüten Demet Ali Kaan’ı bulacaktır ve bir kez daha her şey karışacaktır.

Çocukluk 9. Yeni bölümüyle bu akşam saat 20.00’da Fox Tv’de ekranlara geliyor.

04-12-2020
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar