Çocuktan Al Haberi Başlıyor!

Çocuktan Al Haberi Başlıyor!
Miniklerin yarışması Çocuktan Al Haberi yeni bölümleri ile yeniden Show Tv ekranlarında yayınlanmaya başlıyor. Çocuktan Al Haberi ne zaman başlayacak?

Show TV ekranlarının sevilen çocuk programı Çocuktan Al Haberi, yeniden izleyenlerini güldürmeye geliyor. Çocuktan Al Haberi ne zaman başlayacak? Çocuktan Al Haberi sunucusu kim olacak? Nasıl başvuru yapılır? İşte detaylar...

Çocuktan Al Haberi yeniden ekranlarda!

Miniklerin sevimli programı Çocuktan Al Haberi kaldığı yerden devam ediyor. Evrim Akın'ın sunuculuğunu yaptığı Çocuktan Al Haberi programı yeni bölümleri ile yeniden Show TV ekranlarında olmaya hazırlanıyor. Miniklerin hayal dünyası ve eğlenceli soru cevaplarını ekranlara getiren Çocuktan Al Haberi programı izleyenleri kahkaya boğacak. Geçen sezonlarda da yayınlanan Çocuktan Al Haberi, yine en çok izlenen çocuk programları arasında ilk sıraya yerleşmeyi hedefliyor. Güzel sunucu Evrim Akın'ın sorduğu sorulara acayip cevaplar veren çocuklar hız kesmeden ekranlara gelecek. Yetişkinlerin yanı sıra çocuklarında ilgi ile izlediği program sevenlerini heyecanlandırdı. 'Çocuktan Al Haberi geri dönüyor!' haberlerinin ortaya çıkması ile birlikte izleyiciler 'Çocuktan Al Haberi ne zaman başlıyor?', 'Çocuktan Al Haberi programı kim sunacak?', 'Çocuktan Al Haberi hangi kanalda yayınlanacak?' gibi soruların yanıtlarını aramaya başladı. İşte Çocuktan Al Haberi meraklılıların merak ettiği tüm soruların cevabı..

Yapımcılığını C Yapım'ın üstlendiği Çocuktan Al Haberi'nin sunuculuğunu her sezon olduğu gibi bu sezonda güzel sunucu Evrim Akın yapacak. Her yeni bölümde 3 yarışmacı çocukların verdiği cevapları tahmin etmeye çalışacak. 7 Temmuz 2019 Pazar akşamından itibaren Show Tv ekranlarında olacak. Pazar akşamlarını şenlendirmeye hazırlanan Çocuktan Al Haberi programı bakalım reytinglerde nasıl bir başarı gösterecek. Geçtiğimiz iki sezon ekranlara gelen Çocuktan Al Haberi reytinglerde büyük başarılar elde etmişti. Peki üçüncü sezonu ile ekranlara gelecek olan Çocuktan Al Haberi'ne nasıl başvuru yapılır? İşte sizler için araştırdığımız başvuru formu..

Çocuktan Al Haberi başvuru formu

Sevilen program Çocuktan Al Haberi'ne başvuruda bulunmak istiyorsanız, doğru yerdesiniz. Başvuru için Show Tv kanalının web sitesine girerek, anasayfasında bulunan başvurular butonuna tıklayın. Başvurular kısmında açılan pencere de bulunan Çocuktan Al Haberi programını seçin. Ardından önünüze çıkan başvuru formunu doldurun. Doldurduğunuz başvurunu formunda yer alan kısımlara kendinizde ait bilgileri girmeniz gerekiyor. Gönderdiğiniz başvuru formu yapılan incelemenin ardından size bilgi mesajı verilecektir.

 

29-06-2019
Yazar Hakkında
Yorumlar