Survivor'da kimler finale kaldı? Yarı finalde kimler elendi?

Survivor'da kimler finale kaldı? Yarı finalde kimler elendi?
Survivor 2019'da sona doğru yaklaşırken yarı final heyecanı yaşandı. İki yarışmacı yarı finalde elenirken iki yarışmacı finale kaldı.

Dominik Cumhuriyeti'nde düzenlenen Survivor Türkiye Yunanistan'da, yarı final heyecanı yaşandı. Yarışmanın Türkiye tarafında dört yarışmacı finale kalmak için halk oylamasına çıktı. İki yarışmacı halk oylamasının ardından yarışmaya yarı finalde veda etti. Yunanistan tarafında ise final heyecanı yaşandı ve şampiyon belli oldu.

2 Şubat'ta sezonun ilk bölümü ekranlara gelmişti. 100'den fazla bölümdür devam eden Survivor 2019'da sona doğru yaklaşıyoruz. Finalden önceki son bölümde yarı final heyecanı yaşandı. Acun Ilıcalı ve Yunan sunucu Sakis Tanimadis, Kıbrıs'ta düzenlenen yarı finalin sunuculuğunu üstlendi. Türkiye ve Yunanistan ile eş zamanlı olarak yapılan yayında Türkiye tarafının finalistlerinin belli olurken Yunanistan tarafının şampiyonu belli oldu.

Yarı finalde kimler elendi, kimler finale kalmayı başardı

Seda Ocak, Emre Durak, Okay Köksal ve Yusuf Karakaya finale kalmak için halk oylamasına çıktı. Finalistleri belirlemek için iki halk oylaması yapıldı. İlk halk oylamasında en az oyu Emre Durak aldı ve elenen ilk yarışmacı oldu. Bir sonraki halk oylamasında ise elenen ikinci yarışmacı belli oldu. Okay Köksal ikinci oylamanın en az oy alan yarışmacısı olarak yarı finalde yarışmaya veda etti. Böylece Yusuf Karakaya ve Seda Ocak finale kalmayı başardı. Survivor'da final heyecanı yarın yaşanacak. Bakalım aylardır devam eden zorlu yarışmayı hangi yarışmacı kazanacak ve bu sezonun Survivor'ı olacak. 

Survivor'da Büyük Final ne zaman?

Acun Ilıcalı'nın yapımcısı olduğu ve sunduğu Survivor'da büyük final geldi çattı. TV 8 ekranlarından izleyicisine ulaşacak Survivor'ın büyük finali yarın yani 1 Temmuz Pazartesi akşamı 20.00'da yayınlanacak ve sezonun şampiyonunu o gece öğreneceğiz. Yusuf Karakaya ve Seda Ocak sezonun şampiyonu olmak için halk oylamasına çıkacak.  

Yunanistan tarafında şampiyon belli oldu

Türkiye tarafında yarı final heyecanı yaşanırken Yunanistan tarafında çok daha büyük bir heyecan yaşanıyordu. Bildiğiniz üzere iki ülkede şampyionlar ayrı ayrı çıkacak. Katerina Dalaka ve Dimitra Vamvakousi finalde birbiriyle yarıştı. İki kadın yarışmacı finalde halk oylamasına çıktı. Halk oylaması sonucunda Yunanistan'da sezonun şampiyonu belli oldu. Katerina Dalaka oylamayı önde tamamladı ve şampiyon olarak Yunanistan'da sezonun Survivor'ı oldu.

30-06-2019
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler