Mucize Doktor’un Başrol Oyuncusu Belli Oldu!

Mucize Doktor’un Başrol Oyuncusu Belli Oldu!
Uzun zamandır üzerinde çalışılan Fox Tv'nin yeni dizisi Mucize Doktor artık gün sayıyor. Dizinin başrol oyuncusu belirlendi. Peki Mucize Doktor'un Doktorunu kim canlandıracak?

Mf yapım tarafından Fox Tv için Eylül yayın dönemine hazırlanan ve kanalın bu sezon iddialı yapımlarından olacağı değerlendirilen ABD menşeli The Good Doctor dizisinden uyarlama Mucize Doktor’la ilgili olarak uzun zamandır hummalı bir çalışma yürütülüyor. Dizi için bir yandan cast çalışmaları yapılırken öbür tarafta, sanat, prodüksiyon gibi çalışmalar hızlı bir şekilde bitirilmeye çalışılıyor. Yönetmenliğini Yusuf Pirhasan’ın yapacağı dizinin uyarlama senaryosunu Pınar Bulut ile Onur Koralp kaleme alıyor. Temmuz ayında çekimlerine başlanacak dizinin başrol oyuncusu ise artık belli oldu.

Mucize Doktor Sete İniyor!

Amerikan dizisi The Good Doctor’dan uyarlanan ve uzun zamandır hazırlıkları devam eden Mucize Doktor’da artık sona gelindi. Fox Tv’nin yeni sezonda en iddialı yapımları arasına girmesi beklenen ve daha şimdiden seyirciyi meraka sevk eden diziyle ilgili her türlü planlama ve hazırlıkta sona gelindi. Özellikle başrol oyuncusunu seçme konusunda oldukça titiz davranan MF yapım en sonunda Mucize Doktor’un başrol oyuncusunun kim olacağına karar verdi ve oyuncuyla anlaşıldı. Önümüzdeki sezon Fox Tv’de ekranlara gelecek olan Mucize Doktor’un başrol oyuncusu olarak Taner Ölmez seçildi.

Mucize Doktor Başrol Oyuncusu Taner Ölmez Kimdir?

Taner Ölmez 9 Ağustos 1986 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Aslen Tuncelili olan 33 yaşındaki oyuncu 1.79 cm boyunda ve 65 kilo ağırlığındadır. Taner Ölmez İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro bölümü mezunudur. Daha önce birçok dizi ve reklamda oynayan oyuncu aynı zamanda sinema filmlerinde de rol almıştır. Oyuncu İstanbul'un Altınları dizisiyle tanınmıştır. Kapalı Çarşı, Kül ve Ateş ve Tatar Ramazan dizilerinde de rol alan Taner Ölmez’in geniş kitleler tarafından tanınması ise Kayıp Şehir dizisi ile olmuştur. Yine bir uyarlama dizisi olan Medcezir'de Mert karakterini oynayan başarılı oyuncu, Katil Joe tiyatro oyununda gösterdiği başarıyla Afife Jale Tiyatro Ödülü’ne layık görülmüştür. Muhteşem Yüzyıl dizisinde de Genç Osman karakterini canlandırmıştır. Son olarak ilk Netflix dizisi Hakan Muhafız'da da görev yapan oyuncunun oynadığı yapımlardan bazıları şunlardır.

2014 Medcezir - Mert Asım Serez

2013 Tatar Ramazan - Çoban Ahmet

2013 Çıplak Gerçek - Hazal’ın sevgilisi

2012 Kayıp Şehir- Sadık

2011 İstanbul’un Altınları - Mustafa

2009 Kül ve Ateş - Hayati

2009 Kapalı Çarşı- Gıyabettin

28-06-2019
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar