Çok Güzel Hareketler 2 yeni sezona başlıyor

Çok Güzel Hareketler 2 yeni sezona başlıyor
Yılmaz Erdoğan’ın tanınmayan ancak yetenekli oyunculardan kurduğu Çok Güzel Hareketler 2 yeni sezona başlıyor. Kanal D ekranlarını şenlendirecek program 13 Eylül akşamı başlıyor.

Kurduğu BKM ile Türk tiyatrosuna önemli oyuncu yetiştiren Yılmaz Erdoğan’ın tanınmayan ancak yetenekli oyunculardan kurduğu Çok Güzel Hareketler 2, yeni sezona başlıyor. Usta tiyatrocu Erdoğan’ın BKM Mutfak için ünlü olmayan bir avuç amatör oyunculardan kurduğu 'Çok Güzel Hareketler 2' geçtiğimiz aylarda 50. bölümünü kutlamıştı.

Çok Güzel Hareketler 2 yeni sezona başlıyor

Yılmaz Erdoğan’ın sanat yönetmenliğini, Necati Akpınar’ın yapımcılığını üstlendiği Çok Güzel Hareketler 2 pandemi nedeniyle ara verdiği gösterimine tekrar başlıyor. Özge Toprak Bahıt’ın yönettiği, Yılmaz Erdoğan’ın 3 yıllık emek sonunda hayata geçirdiği Çok Güzel Hareketler 2 öğrencileri yepyeni bölümleri ile Pazar günü izleyicilerine keyifli dakikalar yaşatacak. Replikleri ve skeçleriyle abi ve ablaları olan Çok Güzel Hareketler’i aratmayan oyunculardan kurulan Çok Güzel Hareketler 2 oyuncuları Yılmaz Erdoğan’ın koordinatörlüğünde yeni imajıyla 13 Eylül Pazar günü saat 20.00’de Kanal D ekranlarında yeni sezona başlıyor.

Organik Mizah Düşbelen’de

Yeni sezon çekimleri için Köyceğiz’i tercih eden yönetim, uzun süredir saklı güzel Köyceğiz’de kamp yapıyordu. Zamanlarını skeç yazmaya harcayan ekip, Köyceğiz’in sakin ve dinginliğinde özgün skeçler hazırladı. Yılmaz Hocanın başlarından bir an olsun ayrılmadığı ekip, bu motive ile yeni sezona bomba gibi hazırlandı. Enerjileri,  gündemi iğneleyen ama incitmeyen skeçleri ile seyircilere keyifli anlar yaşatacak Çok Güzel Hareketler 2, 13 Eylül Pazar saat 20:00’de Kanal D’de. Keyifli seyirler..

Yılmaz Erdoğan Kimdir?

1967 Hakkari doğumlu oyuncu ilk ve ortaokulu memleketinde tamamladı. Ankara Aydınlıkevler Lisesini bitirdikten sonra İTÜ İnşaat Fakültesi’ni kazandı. Ancak eğitimini yarıda bırakarak Ferhan Şensoy’un Nöbetçi Tiyatro kadrosuna katıldı. Ardından Levent Kırca´nın ‘Olacak O Kadar’ isimli tv programında başyazar olarak çalıştı. TRT´de yayınlanan ‘Umut Taksi’ dizisindeki oyunculuğu ve yazarlığıyla şöhret kapılarını araladı. Bir Demet Tiyatro adlı dizideki fenomen Mükremin Çıtır karakteri ile geniş kitlelerce tanınan ünlü oyuncu 1994 yılında Necati Akpınar ile birlikte Beşiktaş Kültür Merkezi’ni kurdu. Hem yazıp oynadığı hem de yönettiği Vizontele isimli ilk uzun metraj filmini çeken Erdoğan, Sadri Alışık Ödülleri en iyi erkek oyuncu, Altın Kelebek Ödülleri en iyi komedi dizisi, AACTA en iyi yardımcı erkek oyuncu, Afife Tiyatro Ödülleri Cevat Fehmi Başkurt özel ödülü sahibidir.

Yılmaz Erdoğan’ın rol aldığı bazı yapımlar

2018 – Organize İşler 2: Sazan Sarmalı (Sinema Filmi)

2017 – Tatlım Tatlım (Sinema Filmi)

2015 – Bana Masal Anlatma (Sinema Filmi)

2015 – 8 Saniye (Sinema Filmi)

2014 – The Water Diviner (Sinema Filmi)

2014 – Pek Yakında

13-09-2020
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar