Masumlar Apartmanı'nı başrol oyuncusu Birkan Sokullu anlattı!

Masumlar Apartmanı'nı başrol oyuncusu Birkan Sokullu anlattı!
Yeni sezonda yeni bir dizi daha seyirciyle buluşuyor. Masumlar Apartmanı dizisi için geri sayım başladı. Diziyi başrol oyuncusu Birkan Sokullu anlattı. İşte detaylar…

İlk olarak ismi Çöp Apartmanı olarak açıklanan ve daha sonra Masumlar Apartmanı olarak değiştirilen yeni dizi 15 Eylül'de TRT 1 ekranlarında seyirciyle buluşacak. OGM Pictures tarafından yapımcılığı üstlenilen Masumlar Apartmanı dizisinin başrol oyuncusu Birkan Sokullu yeni dizi hakkında düşüncelerini paylaştı. Sokullu yeni projeden oldukça umutlu…

Birkan Sokullu Masunlar Apartmanı'nda hangi karakteri canlandıracak?

Dizide Han karakterine hayat verecek olan Birkan Sokullu, dizide yaşadığı hayat sebebiyle unuttuğu duyguları tekrar hatırlayacak ve yeni yaşam koşullarından dolayı çeşitli psikolojik durumlarla karşı karşıya gelecek. Oynayacağı karakteri anlatan Sokullu, diziden ve karakterden çok umutlu. "Han’ın sevdiklerini hayatta ve bir arada tutmak için kendi hayatından vazgeçmiş, vefalı ve sabırlı bir insan olduğunu söyleyen Birkan Sokullu, aşk ile birlikte Han’ın unuttuğu ve özlediği tüm duyguların kendini yeniden göstereceğini belirtti. Sokullu, insan psikolojisinin kendini korumak için hangi boyutlarda reaksiyonlar gösterdiğini anlatan Masumlar Apartmanı’nın derinliği ve karakterlerin sürprizleriyle çok izlenesi bir yapım olduğunu" söyledi.

Masumlar Apartmanı konusu ve oyuncuları

Kadrosunda birçok ünlü oyuncu bulunan Masumlar Apartmanı'nın konusu; Dizinin Baş Kahramanı Han'ın tek amacı aileyi ayakta tutmaktır. Han'ın psikolojik sıkıntıları olan iki kız kardeşi vardır. Safiye (Ezgi Mola) ve Gülben (Merve Dizdar). Babaları hasta olan ailenin aralarındaki iletişim Han tarafından sağlanmaktadır. Fakat bir süre sonra Han'ın karşısına İnci (Farah Zeynep Abdullah) çıkar. Çalışmaktan başka amacı olmayan Han, İnci'ye aşık olur. Han, İnci sayesinde hayatta başka şeylerinde olduğunun farkına varır. Farklı duygular yaşayan Han, ilk defa kendi mutluğu peşinden gitmeye başlar. Aralarına İnci'nin girmesi iki kız kardeşi hiç memnun etmez ve daha önce olmayan birçok problem yaşanmaya başlar. Film karakterler arasındaki sürtüşmelerle devam eder. Gerçek hayat hikâyesine dayanan filmin konusu seyircilerin ilgisini çekecek psikolojik birçok olayla doludur.

Birkan Sokullu (Han)

Birkan Sokullu, Han karakterini canlandıracak oyuncu 1985 doğumludur. Maltepe Üniversitesi Radyo ve Televizyon bölümünden mezun olan oyuncu daha önce, Bir Aile Hikayesi, Ya İstiklal Ya Ölüm, Hayat Şarkısı dizisinde rol almıştır.

Farah Zeynep Abdullah (İnci)

Farah Zeynep Abdullah, dizide İnci karakterine hayat verecek Farah Zeynep Abdullah, 17 Ağustos 1989 İstanbul doğumludur. Öyle Bir Geçer Ki, Kurt Seyit, Şura ve Muhteşem Yüzyıl Kösem dizilerinde rol almıştır.

Ezgi Mola (Safiye)

Ezgi Mola, Oyuncu 29 Mart 1983 tarihinde İstanbul’da doğmuştur. Mola dizide Safiye karakterini canlandırıyor. BKM Film’de oyunculuk deneyimi kazanan Ezgi Mola, pek çok ünlü yapımda rol alarak oyunculuğunu geliştirmiştir. Organize İşler, Jet Sosyete, Celal ile Ceren gibi yapımlar bunlar arasındadır.

Merve Dizdar (Gülben)

Masumlar Apartmanı'nın Gülben'i Merve Dizdar, 25 Haziran 1986 İzmir doğumludur. Çanakkale On Sekiz Mart Üniversitesi’nde tiyatro eğitimleri alan Dizdar; Vatanım Sensin, Semaver Kumpanya, Mucize Doktor, Eltilerin Savaşı gibi yapımlarda rol almıştır.

12-09-2020
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar