Çok Güzel Hareketler 2'nin sezon finali tarihi değişti!

Çok Güzel Hareketler 2'nin sezon finali tarihi değişti!
Kanal D ekranlarının eğlence programı Çok Güzel Hareketler Bunlar 2'nin geçtiğimiz günlerde belli olan sezon finali tarihi değişti. İşte o tarih..

Yılmaz Erdoğan'ın önderliğinde izleyici karşısına çıkan Çok Güzel Hareketler Bunlar, bu sene yeni format ve yeni oyuncularla tekrardan  ekranlara gelmeye başladı. İlk bölümlerinden itibaren ilgi ve merakla izlenen Çok Güzel Hareketler Bunlar 2 izleyici tarafından çok sevildi. Yeni karakterler oldukça büyük beğeni topladı. Her skeçi başarı ile tamamlayan Çok Güzel Hareketler Bunlar 2 kadrosu izleyiciden tam not almayı başardı. Eskisinden daha çok izlenme oranları yakalayan Çok Güzel Hareketler Bunlar 2, geçtiğimiz günlerde sezon arası vereceğini açıkladı. Her Pazar günü Kanal D'nin heyecanla beklenen programın sezon arasına girmesi izleyiciyi derinden etkiledi. Sezon finali tarihi netleşip, medya ile paylaşılmıştı. Daha sonra ise bu tarihin değiştiği açıklandı. İşte Çok Güzel Hareketler Bunlar 2'nin yeni sezon finali tarihi..

ÇOK GÜZEL HAREKETLER BUNLAR 2 SEZON FİNALİ TARİHİ DEĞİŞTİ!

Yapımcılığını BKM'nin, genel sanat yönetmenliğini Yılmaz Erdoğan'ın üstlendiği Çok Güzel Hareketler Bunlar 2'nin ilk sezon finali tarihi bu Pazar yani 16 Haziran 2019 Pazar günüydü. Fakat bu tarih değişti. Tarihin değişme nedeni ise 16 Haziran 2019 Pazar günü tüm kanallardan ortak yayınlanacak olan Ekrem İmamoğlu ve Binali Yıldırım özel programı oldu. Tüm kanalların ortak yayın yapacağı bugün de Kanal D ekranlarında da Binali Yıldırım - Ekrem İmamoğlu özel programı yayınlanacak. Hal böyle olunca o gün sezon final yapması planlanan Çok Güzel Hareketler Bunlar 2'in sezon finali tarihi değişti. 

YENİ SEZON NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Çok Güzel Hareketler Bunlar 2 , Pazar günü yerine yarın akşam sezon finali ile ekranlara veda edecek. Ahmet Hilmi Deler, Atakan Çelik, Ayşegül Yılmaz, Batuhan Soyaslan, Begüm Çağla Taşkın, Cemile Canyurt, Cihan Talay, Ecem Bayır, Eda Nur Hancı, Engin Demircioğlu, Evliya Aykan, Ezgi Özyürekoğlu, Fatih Öztürk, Fatma Tezcan, Gözde Şencan, Gürhan Altundaşar, Hamza Yazıcı, Metin Pıhlıs, Ozan Can Yiğit, Safa Sarı, Sema Özkan Yorgun, Yasin Çam gibi yetenekli isimleri kadrosunda bulunduran Çok Güzel Hareketler 2'nin yeni sezonu merakla bekleniyor. Fakat Çok Güzel Hareketler Bunlar 2'nin yeni sezon tarihi henüz açıklanmadı. 

12-06-2019
Yazar Hakkında
Yorumlar