12 Haziran Çarşamba reytingleri

12 Haziran Çarşamba reytingleri
12 Haziran Çarşamba reytingleri belli oldu. İlk bölümüyle yayınlanan 'Afili Aşk' dizisi ne kadar izlendi? İşte TOTAL, AB ve ABC1 reyting sonuçları!

12 Haziran Çarşamba reytingleri elimize ulaştı. Afili Aşk, Güldür Güldür Show, Survivor Türkiye - Yunanistan ve Kapanmadan Kazan gibi yapımlarım ekranlara geldiği Çarşamba gününün izlenme oranları seyirciler tarafından merak ediliyor ve araştırılıyor. Peki birbirinden iddialı yapımların ekranlara geldiği günde Kanal D'nin yeni dizisi ilk bölümüyle izleyiciden geçer not almayı başarabildi mi? İşte dünün reyting sonuçları!

AB Reyting Sonuçları
SIRA PROGRAM KANAL
1 FATİH PORTAKAL İLE FOX ANA HABER FOX TV
2 AFİLİ AŞK KANAL D
3 GÜLDÜR GÜLDÜR SHOW SHOW TV
4 AFİLİ AŞK (TEKRAR) KANAL D
5 SURVİVOR TÜRKİYE YUNANİSTAN TV8
6 AYLA FOX TV
7 MÜGE ANLI İLE TATLI SERT ATV
8 SEVGİNİN GÜCÜ TRT 1
9 SHOW ANA HABER SHOW TV
10 KAPANMADAN KAZAN STAR TV
TOTAL Reyting Sonuçları
SIRA PROGRAM KANAL
1 FATİH PORTAKAL İLE FOX ANA HABER FOX TV
2 AFİLİ AŞK KANAL D
3 MÜGE ANLI İLE TATLI SERT ATV
4 SURVİVOR TÜRKİYE YUNANİSTAN TV8
5 GÜLDÜR GÜLDÜR SHOW SHOW TV
6 AFİLİ AŞK (TEKRAR) KANAL D
7 AYLA FOX TV
8 GÜLDÜR GÜLDÜR SHOW (ÖZET) FOX
9 KAPANMADAN KAZAN STAR TV
10 SHOW ANA HABER SHOW TV

AFİLİ AŞK İLK BÖLÜMÜYLE NE KADAR İZLENDİ?

Kötü bir sezonu geride bırakan Kanal D, 'Afili Aşk' dizisiyle bu şanssızlığı geride bırakmak istiyor. Oyuncu kadrosunda Çağlar Ertuğrul, Burcu Özberk, Altan Erkekli, Neşe Beykent, Ozan Dağgez, Asena Tuğal, Serkan Tütüncü, Benian Dönmez, Taner Rumeli, Uğur Uzunel, Güzide Arslan, Yılmaz Kunt, Banu İnan, Berll Pozam, Hira Su Yıldız, Umutcan Ütebay, Vural Ceylan, Zeynep Tuğçe Bayat gibi başarılı onlarca ismi kadrosunda barındıran 'Afili Aşk' ilk bölümüyle ne kadar izlendi?

KATEGORİ SIRA REYTİNG SHARE
TOTAL 2 5,15 15,52
AB 2. 3,98 15,07
ABC1 2. 4,64 14,69

İlk bölümüyle Survivor ve Güldür Güldür Show'dan daha fazla izlenme oranlarına ulaşmayı başara 'Afili Aşk' tüm reyting kategorilerinde günü ikinci sırada tamamlamayı başardı. 'Leke' dizisinden beklediğini alamayan Kanal D'nin 'Afili Aşk' dizisiyle bu kötü gidişe dur diyeceği öngörülüyor.

13-06-2019
Yazar Hakkında
Yorumlar
Etiketler