Çok Güzel Hareketler Bunlar 2 İçin Kritik Karar!

Çok Güzel Hareketler Bunlar 2 İçin Kritik Karar!
Kanal D’de ekrana gelen Çok Güzel Hareketler Bunlar 2 koronavirüs tedbirleri kapsamında oyunlarını stüdyoya seyirci almadan oynadı. İşte detaylar!

Kanal D ekranlarında Pazar akşamları ekrana gelen ve BKM Mutfak tarafından hazırlanan komedi programı Çok Güzel Hareketler Bunlar 2 ekran serüvenine devam ediyor. Eğlence programı her hafta yayınlanan birbirinden ilginç ve eğlenceli skeçlerle hem stüdyodaki seyirciye hem de ekran başındaki seyirciye eğlenceli vakit geçirtmeye devam ediyor. Yılmaz Erdoğan’ın genel sanat yönetmenliğini yaptığı, Necati Akpınar’ın yapımcılığını ve yönetmenliğini Özge Toprak Bahıt’ın üstlendiği Çok Güzel hareketler Bunlar sahnede oynanmaya devam ederken ilk kez stüdyoya seyirci alınmadı. Stüdyoya da seyirci alarak daha iyi bir ambiyans oluşturmaya çalışan ve tiyatro havasını hem yaşayan hem de ekran başındakilere yaşatan program koronavirüs sebebiyle boş koltuklara oynadı. İşte detaylar!

Koltuklar Boş Kaldı!

Kanal D’nin sevilen programı Çok Güzel hareketler Bunlar 2 tüm dünyayı ve aynı zamanda ülkemizi de etkisi altına alan koronavirüs sebebiyle ilk kez sahnede boş koltuklara oynadı. Yapım şirketi BKM tarafından alınan koronavirüse karşı korunma tedbirleri kapsamında alınan tedbirler kapsamında oyunun oynanması sırasında ilk kez salona seyirci alınmadı. Boş kalan koltuklara skeçlerde rol almayan oyuncuların oturduğu ve en azından bir nebze de olsa salonda ambiyans oluşturmaya çalıştıkları görüldü. Tüm dizi ve yapımların koronavirüs sebebiyle çekimlere ara verdiği ya da başka tedbirlere yöneldiği bu zamanda Çok Güzel Hareketler Bunlar 2’nin de salona seyirci almadığı ve skeçleri seyircisiz boş salona oynadılar.

Yılmaz Erdoğan’dan Açıklama!

Çok Güzel hareketler Bunlar 2’nin genel sanat yönetmeni usta oyuncu ve yazar Yılmaz Erdoğan’da oynanan oyunun seyircisiz salona oynanması sebebiyle bir açıklama yaptı. Yılmaz Erdoğan açıklamasını sosyal medya hesabından yaptı. Yılmaz Erdoğan “ Her zaman burada bir seyircimiz olurdu ve o, şovun bir parçası aslında jüri üyemiz idi. Evlerde biraz morale ihtiyacımız var. Bence bağışıklık istemimizi en güçlendirici şey kahkahadır. Çocuklar sizin kahkahalarınızı duyuyormuş gibi yapacaklar. Umarım bizim sesimiz size, sizin de sesiniz bize ulaşır. Bütün dünyaya acil şifalar bol kahkahalar dileriz” ifadelerini kullandı. Yapılan bu açıklama seyirci ve takipçiler tarafından alkışlarla karşılandı. Çok Güzel Hareketler Bunlar 2’nin ne kadar zaman boş salona oynayacağı ise şimdilik bilinmiyor.

20-03-2020
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar