Koray Avcı’nın Babası hayatını Kaybetti

Koray Avcı’nın Babası hayatını Kaybetti
Ünlü şarkıcı Koray Avcı’nın babası Veysel Medet Avcı 55 yaşında hayatını kaybetti. Ünlü ismin cenazesi Pir Sultan Abdal Cemevinde kılınan namazın ardından toprağa verildi.

Ünlü şarkıcı Koray avcı ve yakınları bugün acı bir gün yaşadılar. Ünlü şarkıcının babası Veysel Medet Avcı dün Ankara’da tedavi gördüğü hastanede kalp ve böbrek yetmezliği sebebiyle 55 yaşında hayatını kaybetti. Ünlü ismin babasının hayatını kaybetmesi sosyal medya ve magazin basınında geniş şekilde yer aldı. Ünlü isim babasının acı kaybını sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla duyurdu. Koray Acvı’nın babasının hayatını kaybetmesi dolayısıyla pek çok ünlü isim Koray Avcı’ya taziyelerini dile getiren mesajlar ilettiler. Ünlü şarkıcı Koray Avcı babasının kaybı sebebiyle sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda babası için cenazeye çelenk v.b. şeyler gönderilmemesini bunun yerine LÖSEV’e bağış yapılmasını istedi. Ünlü ismin dün hayatını kaybeden babasının cenaze töreni ise bugün yapıldı ve Koray Avcı’nın babası Veysel Medet Avcı toprağa verildi.

Koray Avcı’nın Acı Günü

Ünlü şarkıcı Koray Avcı babası Veysel Medet Avcı’yı kaybetti. 55 yaşında tedavi gördüğü hastanede kalp ve böbrek yetmezliği sebebiyle hayatını kaybeden ünlü isim babasının kaybını sosyal medya hesabından sevenleriyle paylaştı. Koray Avcı sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda “babamız Veysel Medet Avcı’yı kaybettik. Cenazesi yarın (bugün) Batıkent Pir Sultan Abdal Cemevi’nde kılınacak öğle namazından sonra Karşıyaka Mezarlığı’nda defnedilecektir. Covid – 19 sebebiyle cenazeye katılım sınırlı olacaktır. Başsağlığı dilekleriniz için şimdiden çok teşekkür ederim. Çiçek gönderilmemesini LÖSEV’e bağış yapılmasını rica ederiz” ifadelerini kullandı.

Koray Avcı’nın Babası Defnedildi

Dün tedavi gördüğü hastanede 55 yaşında hayata veda eden ünlü şarkıcı Koray Avcı’nın babası Veysel Medet Avcı’nın cenazesi bugün defnedildi. Dün sosyal medya hesabından cenazeyle ilgili detayları paylaşan Koray Avcı bugün de babasının son yolculunda yanında yer aldı. Ankara Pir Sultan Abdal Cemevinde kılınan öğle namazını müteakip Veysel Medet Avcı’nın cenazesi Karşıyaka mezarlığında toprağa verildi. Koray Avcı cenaze sürecinde bir an bile babasının cenazesinin başından ayrılmadı. Babasını kaybetmesi sebebiyle pek çok ünlü isim ise Koray Avcı’ya taziyelerini bildirdi. Bunlar arasında Sonar Kabadayı, Özlem Yıldız, Berkay, Yasemin Sakallıoğlu, Onur Buldu, Cüneyt Özdemir, Şahan Gökbakar ve Murat Boz yer aldı. Biz de ünlü isme babasının kayından dolayı sabırlar diliyoruz.

14-09-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar