Çok Güzel Hareketler Bunlar 2’den Bir Ayrılık Haberi Daha Geldi

Çok Güzel Hareketler Bunlar 2’den Bir Ayrılık Haberi Daha Geldi
Kanal D ekranlarında seyirciyle buluşan Çok Güzel Hareketler Bunlar 2 ekibinde yaprak dökümü sürüyor. Yapımdan iki oyuncu daha ayrıldı.

Kanal D ekranlarında yayınlanan ve seyircinin beğenerek ve eğlenerek takip ettiği yapımlardan olan ve BKM Film tarafından hazırlanan Çok Güzel Hareketler Bunlar 2 son zamanlarda ne yazık ki pekiyi günler geçirmiyor. Sezon arası veren ve yeni yayın döneminde olup olmayacağı merak konusu olmaya başlayan Çok Güzel Hareketler Bunlar 2’nin oyuncu kadrosunda yer alan pek çok oyuncu bir bir yapımla yollarını ayırmaya başladılar. Peş peşe gelen bu ayrılıkların sebebinin ne olduğu tam olarak bilinmezken yapımdan ayrılan 10 oyuncunun yerinin nasıl ve ne zaman doldurulacağı ve yapımın yeni sezonda olup olmayacağı merak konusu oldu. Yılmaz Erdoğan’ın genel yönetmenliğinde hazırlanan ve güncel ve eğlenceli skeçlerden oluşan Çok Güzel Harekeler Bunlar 2 Kanal D ekranlarında sevilerek seyrediliyordu. Her ne kadar ilk versiyonu olan Çok Güzel Hareketler Bunlar 1 kadar reytinglerde başarılı olamasa da ve hatta reytingleri çok düşük olsa da yapım yine de kanal tarafından destekleniyordu. Ancak son zamanlarda yaşanan ayrılıklar yapımın geleceğini tehlikeye soktu.

İki Ayrılık Daha Yaşandı

Kanal D ekranlarında yayınlanan ve sezon arası veren Çok Güzel Hareketler Bunlar 2 oyuncu kadrosunda yaprak dökümü sürüyor. Son olarak 8 oyuncusuyla yollarını ayıran yapımdan iki oyuncu daha ayrılma kararı aldı. Eğlenceli skeçlerle seyirciye keyifli anlar yaşatan Çok Güzel Hareketler Bunlar 2’de rol alan Gözde Şencan yapımla yollarını ayırdı. Gözde Şencan sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada “Canım ekibim. Canım arkadaşlarım. Benim için de yolun sonu. Her şey için öncelikle Yılmaz Hocama sonra tüm arkadaşlarıma ekibe herkese çok teşekkür ederim. Çok şey öğrendim. Yeni sezonda kalbim sizinle” ifadelerini kullandı. Yine yapımla yollarını ayıran oyuncu Yiğit Taşdemir’de paylaşımında “çünkü ayrılık da sevdaya dahil çünkü ayrılanlar hala sevgili” ifadelerini kullandı.

Gözde Şencan Kimdir

Çok Güzel Hareketler Bunlar 2 oyuncu ekibinde yer alan genç oyuncu Gözde Şencan 1985 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. İlk, orta ve lise eğitimlerinin ardından Eskişehir Anadolu Üniversitesin Konservatuar Fakültesinden mezun olmuştur. Daha sonra tiyatro sahnelerinde yer almaya başlayan oyuncu BKM Mutfak’ın ekibine dahil olmuş ve burada oyunlarda rol alamaya başlamıştır.

30-07-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar