Çok Güzel Hareketler Bunlar 2’nin Günü Değişti!

Çok Güzel Hareketler Bunlar 2’nin Günü Değişti!
Kanal D ekranlarında Pazar akşamları yayınlanan komedi programı Çok Güzel hareketler Bunlar 2'nin yayın günü değişti. Çok Güzel hareketler Bunlar 2'nin yeni günü ne zaman?

BKM tarafından Kanal D için hazırlanan ve yapımcılığını Necati Akpınar, genel sanat yönetmenliğini Yılmaz Erdoğan, Yönetmenliğini Özge Toprak’ın üstlendiği ve Pazar akşamları yayınlanan Çok Güzel Hareketler Bunlar 2 birbirinden ilginç ve eğlenceli skeçlerle seyirci karşısına çıkmaya devam ediyor. İlk yayınlanan Çok Güzel Hareketler Bunlar 1’in mirası üzerine bina edilen ancak beklenilen ilgiyi ve reytingi bir türlü bulamayan yapım zaman zaman final yapacak söylentileriyle karşılaşsa da ekrana gelmeye devam ediyor. Her hafta Pazar akşamları yayınlanan yapımın skeçleri yine yapımda rol alan oyuncular tarafından kaleme alınıyor. Son olarak yayıncı kanal, Kanal D tarafından Pazar akşamları yayınlanan yapımın yayın günü değiştirildi. Peki Çok Güzel hareketler Bunlar hangi gün ekrana gelecek? İşte cevabı!

Çok Güzel Hareketler Bunlar 2 Gün Değiştirdi!

Kanal D ekranlarında seyirci ile buluşan ve eğlenceli skeçleri başarılı oyuncularıyla hem stüdyo hem de seyirci başındaki seyircilerin beğenisine sunan Komedi programının günü yayıncı kanal tarafından değiştirildi. Daha önce Pazar akşamları seyirciyle buluşan yapım kanal D tarafından alınan bir kararla bundan sonra Pazar akşamları yerine Çarşamba akşamları saat 20.00’da ekrana gelecek. Bu kararın neden alındığıyla ilgili bir açıklama yapılmazken zaten reytingleri çok iyi olmayan yapımın TV 8’de yeni başlayan Survivor 2020’nin karşısında izleyici kaybı yaşayacağı düşünüldüğü için gün değişikliğine gidildiği tahmin ediliyor. Ancak yeni günü olan Çarşamba akşamları da birbirinden iddialı ve reytingi bol yapımlar arasında Çok Güzel Hareketler Bunlar 2’nin ne yapacağı merak konusu oldu.

Çok Güzel Hareketler Bunlar Kadrosunda Kimler Var?

BKM tarafından hazırlanan ve genel sanat yönetmenliğini Yılmaz Erdoğan’ın üstlendiği komedi programı Çok Güzel Hareketler Bunlar 2’nin oyuncu kadrosunda birbirinden genç ve yetenekli oyuncular yer alıyor. Ahmet Hilmi deler, Atakan çelik, Ayşegül Yılmaz, Batuhan Soyaslan, Begüm Çağla Taşkın, Cemile Canyurt, Cihan Talay, Ecem Bayır, Eda Nur Hancı, Evliya Aykan, Fatih öztürk, Fatma Tezcan ve Hamza Yazıcı gibi isimlerin yer aldığı Çok Güzel hareketler Bunlar 2 bu haftadan itibaren Pazar yerine Çarşamba akşamları saat 20.00’da Kanal D ekranlarında.

18-02-2020
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar