Çok Güzel Hareketler Bunlar 2’nin Yayın Tarihi Belli Oldu

Çok Güzel Hareketler Bunlar 2’nin Yayın Tarihi Belli Oldu
Final yaptıktan sonra Star Tv ekranlarında yayınlanmak üzere anlaşmaya yapan Çok Güzel Hareketler Bunlar 2’nin yayın tarihi belli oldu.

Uzun süre Kanal D ekranlarında yayınlanan ve son olarak final yapan Çok Güzel Hareketler Bunlar 2’nin yeni yayın kanalı geçtiğimiz günlerde belli olmuştu. BKM tarafından hazırlanan yapımın yeni bölümlerinin artık Star Tv’de yayınlanmaya başlayacağı duyurulmuş ve yapımın yeni bölümleri ve yayın tarihi merakla beklenmeye başlanmıştı. Yılmaz Erdoğan’ın genel yönetmenliğinde hazırlanan ve birbirinden yetenekli oyunculardan kurulu kadrosuyla birbirinden ilginç, komik ve gündeme dair skeçleriyle ekrana gelen ve seyirci karşısına çıkan Çok Güzel Hareketler Bunlar 2 her ne kadar Kanal D ekranlarında beklenen reytingi alamasa da yine de Star Tv yapımın başarılı olacağından oldukça umutlu. Yeni bölümleri çekilmeye başlanan yapımın Star Tv ekranlarında yayınlanacağı gün sonunda belli oldu ve yapımın tanıtımı kanalda yayınlanmaya başlandı.

Çok Güzel Hareketler Bunlar 2 Pazar Akşamları Yayınlanacak

BKM Film tarafından hazırlanan ve Yılmaz Erdoğan koordinatörlünde hazırlanan Çok Güzel Hareketler Bunlar 2 Kanal D ekranlarında final yaptıktan sonra yeni kanal olarak Star Tv ile anlaşmıştı. Sunuculuğunu Eser Yenenler’in üstlendiği yapımın yeni kanalındaki yayın tarihi belli oldu. Kanalda tanıtımları yayınlanmaya başlanan Çok Güzel Hareketler Bunlar 2’nin yayın günü olarak pazar akşamı belirlendi. Yapımın ilk bölümünün önümüzdeki 21 Mart Pazar akşamı yayınlanacağı öğrenildi. Yapımın fragmanları kanalda yayınlanmaya başlarken seyirci heyecanla yeni bölümleri beklemeye başladı.

Arif Güloğlu Sahnelere Dönüyor

Star Tv ekranlarında yeni bölümleriyle Pazar akşamları ekrana gelecek olan Çok Güzel Hareketler Bunlar 2’nin sevilen oyuncusu Arif Güloğlu uzun süre ayrı kaldığı programa ve sahnelere geri dönüyor. Kanser teşhisi konulan ve lenf kanseriyle mücadele eden Arif Güloğlu bu süre boyunca sahnelerden uzak kalmıştı. Uzun süre tedavi gören genç oyuncunun eski sağlığına kavuştuğu ve yeniden sahnelerde ve Çok Güzel Hareketler Bunlar 2’de yer alacağı öğrenildi. Pazar akşamı yayınlanacak bölümün fragmanlarında da yer alan Arif Güloğlu’nun eski sağlığına kavuşması ve yeniden Çok Güzel Hareketler Bunlar 2’nin kadrosuna dahil olması hem arkadaşlarını hem de seyirciyi oldukça sevindirdi. Star Tv ekranlarında yeni bölümleriyle ekrana gelecek olan BKM Film yapımı Çok Güzel Hareketler Bunlar 2 Pazar günleri saat 20.00’da ekrana gelecek.

17-03-2022
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar