Çok Güzel Hareketler Bunlar Yeni Sezon Tarihi Belli Oldu!

Çok Güzel Hareketler Bunlar Yeni Sezon Tarihi Belli Oldu!
Kanal D ekranlarında yayınlanan ve seyircinin beğeniyle seyrettiği Çok Güzel Hareketler Bunlar 2'nin yeni sezon yeni bölümlerinin yayın tarihi belli oldu. İşte detaylar!

Televizyonlar yaz sezonundaki o yuğun çalışmalarının sonuna geldi. Artık yeni sezon için gün saymaya başladılar. Yeni yapımlar heyecanla beklenirken geçtiğimiz sezon yayın hayatına başlayan ve yaz arası veren yapımlar da yeni bölümleriyle ekrana gelmek ve seyirciyle tekrar buluşmak için gün sayıyor. Televizyonlar ve yapım şirketleri kadar seyircilerde heyecanlı. Çünkü özledikleri ya da bekledikleri yapımlarla tanışma ve buluşma heyecanını yaşıyorlar. Milyonlarca liralık inanılmaz ve büyük bir sektör binlerce çalışanıyla yeniden hareket etmeye başlıyor. Televizyon kanallarının içinde geçtiğimiz sezonu çokta iyi bir yerde tamamlayamayan ve bu sezon iddiasını yeniden ortaya koymaya çalışacak olan Kanal D yeni sezonu açmaya hazırlanıyor. Kanal yeni yapımlar ve geçtiğimiz sezon devam eden yapımlarının yayın günlerini bir bir duyurmaya başladı. Bu yapımlardan biri de Çok Güzel Hareketler Bunlar 2. Bir klasik haline gelen Çok Güzel Hareketler Serisinin devamı olan yapım Kanal D’de ikinci sezonuyla seyirciyle buluşacak.

Çok Güzel Hareketler Bunlar Yayın Tarihi Belli Oldu!

Bir ekran klasiğine dönüşen Çok Güzel hareketler BKM yapım tarafımdan Kanal D için hazırlanıyor. Yapımcılığını Necati Akpınar, yönetmenliğini Özge Toprak’ın yaptığı ve usta oyuncu ve yönetmen Yılmaz Erdoğan’ın koordinatörlüğünde ilerleyen Çok Güzel hareketler Bunlar yeni sezon tarihi belli oldu. Yapım 8 Eylül Pazar günü seyirciyle buluşmaya hazırlanırken geçtiğimiz sezonun aksine bu sezon reytinglerde daha iyi bir yerde olmak için çaba harcayacak. Geçtiğimiz sezon büyük umutlarla yayına başlayan ancak bekleneni çok fazla karşılayamayan ve inişli çıkışlı bir grafik sergileyen Çok Güzel hareketler Bunlar 2 bu sezon seyircisini artırmak için daha iyi bir hazırlık dönemi geçirdi. Yayınlanan skeçlerin daha çok seyircinin ilgisini çekecek türden olduğunu belirten yetkililer bu sezon ekran başındaki seyirciye bekledikleri skeçleri vermeyi vaat etti. 8 Eylül Pazar günü Kanal D ekranlarında seyirciyle buluşacak olan Çok Güzel hareketler Bunlar büyük heyecanla beklenen yapımlardan.

Çok Güzel Hareketler Bunlar Kadrosunda Kimler Var?

Kanal D ekranlarında bir klasiğe dönen Çok Güzel hareketler Bunlar 2, ikinci sezonuyla 8 Eylül tarihinde seyirciyle buluşacak. BKM Yapım tarafından hazırlanan Çok Güzel hareketler Bunlar’ın oyuncu kadrosunda birbirinden yetenekli oyuncular yer alıyor.

Yapımın kadrosu Ahmet Hilmi Deler, Atakan Çelik, Ayşegül Yılmaz, Begüm Çağla Taşkın, Ecem Bayır, Cemile Canyurt, Cihan Talay, Engin Demircioğlu, Eda Nur Hancı, Evliya Aykan, Batuhan Soyaslan, Ezgi Özyürekoğlu, Fatih Öztürk, Fatma Tezcan, Hamza Yazıcı, Ozan Can Yiğit gibi oyunculardan kurulu.

24-08-2019
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar