Ben Bilirim Programına Nasıl Başvuru Yapılır?

Ben Bilirim Programına Nasıl Başvuru Yapılır?
360 Tv'nin başarılı programı Ben Bilirim iddialı formatıyla kazandırmaya devam ediyor. Peki bu bilgi yarışmasına nasıl yarışmacı olunur? Yarışma ve katılım detayları haberimizde!

Özellikle yaz aylarında hemen hemen bütün kanallar en az bir tane yarışma programıyla seyirci karşısına çıktı ve seyirciyi kendi ekranlarına çekmeye çalıştı. Bu yarışmalar kimi zaman ailecek yarışılan eğlenceli yarışmalar olurken kimi zaman risk içeren ve eleme usulüyle gerçekleşen, kimi zaman da bilgiye dayalı yarışmalar oldu. Ama her halükarda yarışmalar özellikle yaz sezonunda televizyonların cankurtaran simidi oldu. Ancak bazı kanallar ve yarışmalar var ki bunlar sadece belli bir zaman ve belli süreliğine yayınlanmıyor. Bunlar o kanalın en iddialı yapımları oluyor. Yazımıza konu olan yarışmada bu türden bir yarışma. “Ben Bilirim”, Tv 360’da yayınlanan ve bilgiye dayalı bir yarışma. Uzun süredir devam eden ve hafta içi her akşam saat 20.00’da Tv 360’da seyirciyle buluşan ve canlı yayınlanan yarışmanın sunucusu Alper Ateş ve yarışma oldukça ilgi çekiyor. Peki, Alper Ateş’in sunuculuğunu yaptığı “Ben Bilirim” adlı yarışmaya katılım ve başvuru nasıl yapılıyor? Detaylar haberimizde!

Ben Bilirim’e Başvuru Nasıl Yapılıyor?

Tv 360’ın en iddialı programlarından biri Ben Bilirim Yarışması. Öyle ki kanal her akşam prime time kuşağına bu yarışmayı yayınlıyor. Her akşam saat 20.00’da başlayan yarışmaya stüdyoda yarışmacı olunabileceği gibi canlı telefon bağlantısıyla da yarışmacı olunabiliyor. Bilgiye dayalı yarışmanın sorularını stüdyodaki yarışmacılar ve canlı telefon bağlantısıyla katılan yarışmacılar farklı kategorilerden seçebiliyor. Bilgi ve Genel kültür sorularının ağırlıkta olduğu yarışmaya dileyen herkes ister bireysel isterse ailecek yarışmacı olabiliyor. Bunun için Tv 360’ın web sayfasındaki programla ilgili başvuru formunu tam ve eksiksiz olarak doldurmak gerekiyor. Bu form oldukça basit olarak hazırlanmış. Grup halinde katılmak isteyenlerin de formdaki grup üyeleri ile ilgili bölümü de doldurmaları gerekiyor. Ayrıca yarışmacılardan istenilen fotoğraflar da forma eklenince ve doldurulan form kaydedilince başvurunuz yapılmış oluyor. Bundan sonra geriye yarışma ekibinin sizi aramasını beklemek kalıyor ki bu da çok uzun sürmüyor. Tabi formdaki bilgilerin yanlış ve eksik olduğu durumlarda başvurunuz işleme konmuyor.

Alper Ateş Kimdir?

1982 yılında dünyaya gelen Alper Ateş Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon Sinema Bölümü mezunudur. 2001 yılında Atv’de yayınlanan Savaş Ay’la A Takımı programında muhabirlik yapmaya başlayarak mesleğe adımını atmıştır. Bu programın ardından Best FM’de haber spikeri ve radyo muhabiri olarak görev almıştır. Alper ateş ardından Show Tv’de çalışmaya başlamıştır. 2014 yılında Bloomberg Tv’de Süper Bulmaca isimli yarışmayı sunmuştur. Alper Ateş son olarak Tv 360 bünyesinde çalışmaya başlamıştır.

23-08-2019
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar