Kadir Ezildi Kimdir? Temizlik Benim İşim sunucusunu yakından tanıyalım

Kadir Ezildi Kimdir? Temizlik Benim İşim sunucusunu yakından tanıyalım
Temizlik Benim İşim yarışmanın FOX TV'den ekrana gelmeye başladı. Yarışmanın sunuculuğunu Kadir Ezildi üstleniyor. Kadir Ezildi'yi yakından tanıyalım.

FOX TV ekranlarında yeni bir yarışma programı başladı. Temizlik Benim İşim adındaki yarışmanın sunuculuğunu geçtiğimiz aylarda TLC'den ekrana gelen Temizlik Avcıları yarışmasına katılan ve sempatik tavırlarıyla dikkat çeken Kadir Ezildi yapıyor. Komik ve sempatik kişiliğiyle öne çıkan Kadir Ezildi'yi dilerseniz biraz yakından tanıyalım.

Kadir Ezildi Kimdir? Temizlik Benim İşim sunucusunu yakından tanıyalım

Kadir Ezildi küçük yaşlardan bu yana Obsesif Kompulsif Temizlik hastasıdır. Kadir Ezildi temizlik konusunda oldukça takıntılı bir insandır. Bir hastanenin depo sorumlusu olan Kadir, hafta içleri işten çıkıp eve geldikten hemen sonra temizliğe başladığını ve neredeyse bunu yatana kadar sürdürdüğünü söylüyor. Tüm bunlara karşın hastalığıyla hiçbir problemi yok. Ancak evde ailesiyle birlikte kalan Kadir'in ailesi için aynı şeyleri söyleyemeyiz. Kadir'in annesi oğlunun durumu nedeniyle evde sürekli diken üstünde olduğunu söylüyor. Kadir Ezildi'nin evinde pek çok katı kural bulunmaktadır. Kadir Ezildi haftasının 3 gününde dip köşe temizlikle geçiriyor. Haftanın diğer günlerini ise evin gözden uzak köşelerini temizleyerek geçiriyor. Tüm bunlara rağmen Kadir Ezildi, "Ben bunu hastalık olarak görmüyorum. Eğer hastalıksa da iyi ki böyle bir hastalığım var." ifadeleriyle durumundan herhangi bir rahatsızlık duymadığını dile getiriyor.

Kadir Ezildi'nin tüm Türkiye tarafından tanınması 2019 yılında TLC'den ekranlara gelmeye başlayan Temizlik Avcıları programıyla oldu. Komik, sempatik ve kendine has üslubuyla dikkat çeken Kadir, sosyal medya hızla tanındı ve sevildi. Kadir Ezildi'yi artık FOX TV ekranlarında görmeye başladık. Temizlik Benim İşim yarışmasının sunuculuğunu Kadir Ezildi yapıyor. 

Yarışmada haftanın birincileri 10.000 TL kazanıyor

TLC'deki Temizlik Avcıları oldukça dikkat çekti. Bilirsiniz ki bir format Türkiye'de tutarsa hemen muadilleri ortaya çıkar. FOX TV'de Temizlik Avcıları programının ilgi görmesinden kısa bir süre sonra Temizlik Benim İşim adındaki benzer bir formatı yayına soktu. Hatta yarışmanın sunuculuğunu da Temizlik Avcıları programıyla tanınırlık kazanan Kadir Ezildi yapıyor. Kadir Ezildi tarafından sunulan yarışmada yarışmacılar farklı evleri temizlemeye çalışıyor. En iyi temizliği yapan ise haftanın kazananı oluyor ve 10.000 TL'lik büyük ödülün sahibi oluyor.

25-08-2019
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar