Rasim Ozan Kütahyalı Derin Futbol'a geri mi dönüyor?

Rasim Ozan Kütahyalı Beyaz Futbol'a geri mi dönüyor?
Beyaz TV'de yayınlanan Derin Futbol programından kovulan Rasim Ozan Kütahyalı 2017 yılında programdan kovulmuştu. Rasim Ozan Kütahyalı geri mi dönüyor? İşte detaylar;

Beyaz TV'de her pazartesi saat 23:30'da Ertem Şener'in sunumu, Ahmet Çakar, Sinan Engin, Abdülkerim Durmaz ve Gökmen Özdenak gibi tecrübeli isimlerin yorumlarıyla ekrana gelen Derin Futbol isimli spor programının 20 Kasım 2017 Pazartesi günü yayınlanan bölümünde o zamanlar programın yorumcluğunu yapan Rasim Ozan Kütahyalı, kendisine yapılan şakanın ardından Boşnaklar hakkında skandal sözlere imza atmıştı. Ertem Şener başta olmak üzere, Kütahyalı'nın birçok yakını kendisini savunmaya kalkmış, gelen tepkiler üzerine geri adım atmak zorunda kalmışlardı. 22 Kasım 2017 Salı tarihinde de Rasim Ozan Kütahyalı'nın Derin Futbol programından kovulduğu duyurulmuştu.

RASİM OZAN KÜTAHYALI DERİN FUTBOL'A GERİ Mİ DÖNÜYOR?

Programın sunucusu Ertem Şener'in sosyal medya hesabından paylaştığı bir video, Rasim Ozan Kütahyalı'nın Derin Futbol'a geri dönüşü olarak yorumlandı. Kısa sürede videoya binlerce tepki gelirken, Ertem Şener "23:30 BEYAZ FUTBOL’da beraberiz... Bu arada arkadaşlar Rasim Ozan’ın programa döneceği yönünde haberler gerçeği yansıtmamaktadır. Bizim tarafımızdan böyle bir açıklama yapılmamıştır" yorumuyla iddiaları yalanladı.

SOSYAL MEDYADA TEPKİ YAĞDI

Kütahyalı'nın programa geri dönüşü olarak yorumlanan videonun ardından binlerce sosyal medya kullanıcısı tepki ve destek mesajı paylaştı;

Levent Özeren ‏ @lvntozrn
Daha fazla Rasim Ozan Kütahyalı yeniden Melih Gökçek'in kanalına dönüyormuş... Neden kovdunuz ? Neden geri getirdiniz ? Milleti balık hafızalı yerine koyup unutturduğunuzu mu sanıyorsunuz ? Yoksa Zekeriya Öz'ün heykelini dikmeye mi karar verdiniz ?

CENGİZ KALAY ‏ @cengizkalay
ERTEM abi Vallahi çok heyecanlandım , abi ne insanlar ne hatalar yaptılar Rasim Ozan Kütahyalı nın affedilmeyecek bi hatası yok kanımca , gelsin artık Vallahi çok özledik yaa.

EMRE AKBABA ‏ @emre_akbaba_43
Ya bi git... Rasim Ozan Kütahyalı yoksa seni kim izlesin, beyaz futbolu kim izlesin..!

Muhammed Keleş ‏ @muhammedkeles
Televizyon kanallarında yapılan tek doğru şey rasim ozan Kütahyalı denen kişinin uzaklaştırması odu.

BURÇAK GÜVEN ‏ @brckguven
Şu şahsı özleyen ve tv ekranlarına geri dönmesini isteyen varsa net VİZYONSUZ' dur.

ömür sparrow ‏ @jacksporoow
KRAL GERİ DÖNDÜ.. çooookkk bekledik özlediik.. efsane sonunda geri dönüyor.. Ülkede güzel şeyler de oluyo.. Efsane geri dönüyoo. Yalnız aşşırı mutlu oldum özlemiştik. Artık Pazar ve Pazartesi günleri Rasim Ozan Kütahyalı'yla daha anlamlı.

28-01-2019
Yazar Hakkında
Yorumlar