Çok Güzel Hareketler'in yıldız oyuncusu Ersin Korkut Survivor'da yarışacak

Çok Güzel Hareketler'in yıldız oyuncusu Ersin Korkut Survivor'da yarışacak
Çok Güzel Hareketler Bunlar programının yıldız oyuncularından Ersin Korkut, Survivor 2020'de yarışacak yarışmacılardan biri oldu.

TV 8'den ekrana gelen Survivor, 2020 yılının bahar aylarında yeni sezonuyla ekranlardaki yerini alacak. Buna karşın programın hazırlıklarına şimdiden başlanmış durumda. Hatta yeni sezon ile ilgili ilk bomba bile patladı. Hürriyet'in yaptığı habere göre Acun Ilıcalı, Survivor 2020 için Ersin Korkut ile anlaşmaya vardı. İşte haberin detayları.

Türkiye'nin en çok ilgi gören yarışma programlarından Survivor, geçtiğimiz sezon Yusuf Karakaya'nın şampiyon olmasıyla sona ermişti. Finalin üzerinden yalnızca birkaç ay geçmesine karşın yeni sezon hazırlıklarına hemen başlandı. Bu doğrultuda yeni sezon ile heyecan verici bir gelişme yaşandı. Hürriyet'in haberleştirdiği bilgilere göre Ersin Korkut, Survivor 2020'de yarışacak yarışmacılardan biri olacak. TV 8 kanalının sahibi ve Survivor yarışmasının yapımcısı Acun Ilıcalı'nın komedi film ve dizilerinin aranan oyuncusu Ersin Korkut'a 20 bin TL ücret ödeyeceği iddia edildi. Bu arada Survivor için başvurular devam ediyor. Önümüzdeki aylarda Survivor'da yarışacak olan tüm yarışmacıların belli olması bekleniyor. Survivor yarışması geçtiğimiz sezondaki gibi Türkiye - Yunanistan formatıyla ekrana gelmeyecek. Alıştığımız Ünlüler - Gönüllüler formatıyla devam edecek.

Ersin Korkut kimdir?

8 Kasım 1977 tarihinde Hakkari'de dünyaya gelen Ersin Korkut, ilkokul ve ortaokulu memleketinde bitirdi. 1998 yılında Hakkari'den İstanbul'a taşınan Ersin Korkut, İstanbul'dan önce Hakkari'de taksi şoförlüğü yapıyordu. İstanbul macerasına bir pizzacıda çalışarak başlamıştır. Yılmaz Erdoğan'ın teyzesinin oğlu olan Ersin Korkut, buna karşın kendi ayakları üzerinde durabilmek adına ona İstanbul'a geldiğini söylememiştir. Ancak bu durum Yılmaz Erdoğan'ın kulağına gider ve Yılmaz Erdoğan, kuzenini BKM'de işe alır. Oyunculuğa başlaması ise Yılmaz Erdoğan'dan izin alarak rol aldığı bir oyunla olur. Ersin Korkut'un oyunculuğa olan yeteneği gözlerden kaçmaz. Ersin Korkut'u üne kavuşturan şey bir reklam filmi olur. 2004 yılında Cem Yılmaz'ın çektiği ve oynadığı Doritos reklamında Ersin Korkut'ta yer aldı. Ersin Korkut, oyunculuk kariyeri boyunca Organize İşler, Kutsal Damacana, Çok Güzel Hareketler Bunlar, Neşeli Hayat, Kutsal Damacana 2: Drakula, Çocuklar Duymasın, Çok Filim Hareketler Bunlar, Galip Derviş, Kolonya Cumhuriyeti ve Organize İşler Sazan Sarmalı gibi yapımlarda rol aldı. Ersin Korkut'u 2020 yılında Survivor'da izleyeceğiz.

08-09-2019
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar